AcasăNewsBecali: Sunt mai barbat ca Antonescu si Ponta

Becali: Sunt mai barbat ca Antonescu si Ponta

Gigi Becali nu se dezice. Finantatorul echipei Steaua si-a transformat lansarea electorala intr-un adevarat spectacol, vorbind despre sarmale, breloace si… barbatie.

Gigi Becali are o tehnica speciala de masurat barbatia politica

Scarbit de reactia colegilor de partid, care se jenau de insotirea cu Becali, liderul PNL, Crin Antonescu, le-a transmis acestora ca ”om mai cinstit, mai sincer, mai onest” ca Gigi nu a cunoscut.

Crin Antonescu

Odata cu inceperea campaniei electorale, presedintele PNL a avut prilejul sa guste o portie zdravana din ”sinceritatea” lui Gigi Becali, servita direct, fara tacamuri si servetel. „Credeti ca va fi un alt deputat mai demn in Parlament. Antonescu si Ponta nu sunt mai demni si mai barbati decat mine”, a afirmat candidatul USL, aratand ca si-a asumat rolul de garant al programului de guvernare. ”Daca masurile nu se vor regasi in proiectul de buget, nu-l voi vota”, a mai spus Gigi Becali.

Le rade-n nas procurorilor

Pentru a-si da masura barbatiei, finantatorul Stelei a declarat ca nu se lasa intimidat de procurori si a solicitat staff-ului de campanie sa fie generos cu alegatorii.  „Pai vin oameni ma, numai atatea le dam (materiale promotionale –n.r? (…)  Oamenii vad ca se dau doar hartii , nu mai vin oamenii la Becali. (…) Ce, crezi ca imi e frica de procurori? Da o sapca, da o geaca! Eu am cheltuit, dar le este frica de procurori. M-ati innebunit numai cu breloace, cred ca le e frica. Ba, voua va e frica? Nu va fie frica! Aduceti unde sunt alea, iar aduci breloace? Nu mai vine nimeni sa ia nimic”, a afirmat Becali, anuntand insa ca sarmale si salam lipsesc din program. „Nu dau alimente, sa nu astepte de la mine alimente, eu nu fac din politica circareala, nu dau faina si malai. Pelinel sta dezbracata in fotoliu si Boureanu canta la saxofon in slip. Pai eu sunt Boureanu sa dau sarmale?”, a conchis candidatul USL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger