AcasăNewsBecali si Voiculescu au interzis la alegeri

Becali si Voiculescu au interzis la alegeri

Partidul Conservator si Partidul Noua Generatie nu pot candida la alegerile din 2012 din cauza faptului ca nu au depus la tribunal listele cu sustinatori.

Partidele lui Dan Voiculescu si George Becali nu vor putea participa la alegerile din 2012

Potrivit legii partidelor politice, in prag de an electoral, formatiunile sunt obligate sa depuna la Tribunalul Bucuresti listele cu sustinatori (minimum 25.000). Data limita a fost 31 decembrie, termen ratat atat de PC-ul lui Dan Voiculescu cat si de PNG-ul lui George Becali. Prin urmare, desi nu sunt considerate radiate, formatiunile cu pricina nu vor avea dreptul sa participe la alegerile din 2012.

Dan Voiculescu

Daca in ceea ce priveste PNG nu-i un capat de lume, in cazul PC deranjul va fi mare, pe masura ambitiilor politice ale conservatorilor. Interesant este ca in lista partidelor care au uitat sa treaca pe la tribunal, pe langa cele doua mentionate mai sus si necunoscutul PCN (comunistii nepeceristi – n.r), gasim si Partidul Popular Maghiar din Transilvania. Formatiune proaspat infiintata de Laszlo Tokes, dar care se pare ca nu va apuca sa dea primul test electoral.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
593 afisari

9 COMENTARII

  1. In cazul lui becali,e chiar,,indicat,sa lasam ciobani interlopi la oile lor,dar conservatorii chiar au o problema..aici oare cine se scunde in spatele..acestei atat de ..legalei hotariri sau ma rog prevederi..cin sa fie ,cin sa fie??

    • da-o pe bune,nu te preface,te-ai sculat cu …basescu in cap, nu? treci la coada ca nu esti nici primul si nici ultimul obsedat.

      • nu e vorba de basescu, ci de nocivitatea lui pentru mediul politic romanesc. Sper ca se va renunta la aceste masuri abuzive.

    • jos abuzurile! cand vom incepe sa functionam ca o tara autentic democratica? cand? pc cred ca se va descurca pana l urma

  2. cv tudor l-a bagat in parlamentul european pe beeekali.
    oare cum si de ce? interesant ar fi de aflat adevarul ….
    sa se ridice pragul electoral la 10% si scapam de astia dar si de udemereu

  3. Inca un subiect fabricat. Partidul Conservator are dreptul sa candideze la alegerile din anul 2012.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger