AcasăNewsBecali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă...

Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”

Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: "Să-și vadă de echipa lui"Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: "Să-și vadă de echipa lui"

După ce a anunțat primele transferuri pe care dorește să le facă în vară, Gigi Becali a atacat din nou pe Steaua, cerând desființarea clubului și cedarea stadionului din Ghencea către el.

După declarațiile date de patronul FCSB-ului, legendele stelei nu au întârziat să riposteze. Primul a fost Tudorel Stoica, urmat de Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă: ”Să-și vadă de echipa lui”

Fostul selecționer a avut un răspuns tăios după ce a auzit ce a declarat Gigi Becali și îi recomandă acestuia să-și ”vadă de echipa lui”.

De ce să i se dea lui stadionul!? De ce, că nu înțeleg. Nu e problema lui ce se întâmplă la Steaua, să își vadă de echipa lui, de FCSB. Are suporteri lângă echipă, Steaua este Steaua, Steaua a fost și va fi tot timpul echipa Armatei. Așa trebuie să fie și așa să rămână”,a spus Pițurcă.

Pe lângă faptul că a pretins, fără niciun drept, că ar fi câștigat titlul cu numărul 27 anul acesta, deși, este doar prima reușită recunoscută legal din palmaresul acestui club, Gigi Becali a mai cerut și desființarea Stelei și să mai primească și Stadionul Steaua, unde a jurat acum câțiva ani că nu va mai călca.

Tudorel Stoica: ”Spui aberații!”

Cum să se poată întâmpla? (n.r. – desființarea clubului Steaua, din Liga 2) Dacă fiecare vrea să se întâmple ceva, se întâmplă? Se desființează echipe că vrea Gigi Becali sau Meme Stoica? Steaua e Steaua, e în Liga 2, FCSB e FCSB. Cum să se întâmple așa ceva?

E o hotărâre judecătorească, ei sunt ei, sunt două echipe diferite. Dacă s-ar întâmpla ceea ce și-ar dori Gigi Becali, Meme Stoica sau Mustață… din punctul meu de vedere, eu mă simt bine când văd că se strigă ”Steaua”, toate echipele și-ar dori să fie Steaua. FCSB e câștigătoarea campionatului, felicitări, să vedem mai departe ce se întâmplă.

N-are cum să fie titlul 27. Dacă e titlul 27, înseamnă că FCSB are și Cupa Campionilor și Supercupa Europei, n-are cum să fie titlul… după ce stai nouă ani de zile și îți dorești să câștigi un titlu, începi să spui aberații și să visezi lucruri care nu se pot întâmpla. N-are cum să fie titlul 27 când s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Tudorel Stoica.

Meme Stoica s-a băgat și el

Una dintre „slugile” de la FCSB, așa cum dorește patronul Gigi Becali să-i numească pe subalternii săi, a reacționat imediat la vorbele spuse de fostul căpitan al Stelei, care a mai declarat că echipa FCSB este lipsită de orice urmă de istorie, tradiție, sau însemnătate.

„Nu mă uit la FCSB! De fapt, nu există această echipă, este o formație fără nume! Ce… Sunt patru litere ale alfabetului care nu semnifică nimic! Nici nu m-am uitat la meciurile celor de la FCSB, până acum, spre final, când am sperat că se va întâmpla ceva…

Adică să văd meciuri spectaculoase, că se luptă pentru titlu. Ca să vă răspund la întrebare, acea echipă are jucători mai talentați, dar nu speciali!”, au fost spusele fostului căpitan.

Victimizarea lui Meme a sosit imediat pe Facebook:

Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și – alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu – fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook

În imagine se puteau observa hârtiile colorate pe care le-au ridicat fanii FCSB înaintea meciului cu Farul, care a fost decisiv pentru câștigarea matematică a titlului.

author avatar
Mihail Ioan
422 afisari

1 COMENTARIU

  1. Stadionul GHENCEA a fost construit pe terenul MApN-ului si pentru MApN. Neamul de puscariasi Becali, care au furat o viata intreaga si au trait din bisnita, sa-si faca stadion (stana) in Ilfov unde isi au domiciliul. Ii recomand ciobanului sef sa-l caute pe Badalan si sa faca un nou schim de terenuri in care sa includa si stadionul pe care sa-l ia oaia sefa „MOCA”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger