AcasăNewsBecali se viseaza premier

Becali se viseaza premier

Ultimul “must have” in politica damboviteana este sa ajungi premier. Functie pentru care, mai nou, si-a depus “candidatura” si Gigi Becali.

Gigi Becali crede ca pozitia de premier l-ar prinde de minune

Pentru a intrece Germania si Franta, Romania nu are nevoie decat de “100 de Becali”, afirma finantatorul Stelei, proaspat intors din Vrancea. Care explica si ca nu vrea sa ajunga la Palatul Victoria pentru propria lui marire, ci pentru a-si putea ajuta tara: „Vreau sa fiu prim-ministru pentru ca atunci o sa fiu generalul lui Hristos. Statul este format din oameni alesi. Acum asteptam iar alegerile, acum de unde sa gasim 5.000 de Becali. Daca am avea 100 de Becali, tara asta ar intrece Germania si Franta. Becali are dragoste, daca nu ai dragoste pentru oameni, nu faci nimic. Pe mine m-a dus dragostea acolo (in Vrancea – n.r.), printre acei oameni. Eu ce am facut, am facut pentru Hristos”.

Spre deosebire insa de Vrancea innecata de zapada, la Palatul Victoria se inghesuie si alti politicieni, unii pe fata si altii pe dos. Ceea ce inseamna ca Becali va trebui sa imparta mai mult decat lopeti, daca vrea sa imparateasca Guvernul.[poll id=”200”]

author avatar
Simona Badulescu
339 afisari

3 COMENTARII

  1. asa prost mai rar , un incult ca el prim ministru !!! ha,ha,ha.Boier Cacareaza premier ,dar la stana .Tata albanez , mama macedonianca, iar el ? un taalalau din evul mediu .

  2. tara asta e plina de nebuni si demeti.asa ca unul in plus nu conteaza!numai ca gegel behali a uitat ca mai nimeni nu-l va alege!la urmatoarele alegeri va lua cu greu 0.5!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger