AcasăNewsBecali loveste unde Antonescu nu are curaj

Becali loveste unde Antonescu nu are curaj

Gigi Becali

Gigi Becali nu suporta sa-i fie criticat binefacatorul, Crin Antonescu, si nici sa-i fie luata candidatura peste picior. Iar cum Neagu Djuvara si Ion Iliescu au calcat pe bec, Becali a explodat.

Gigi Becali

”Manierat” ca de obicei, Becali a cerut sa fie scutit de ”babaciunile” Iliescu si Djuvara.

Desi sunt adversari politici inca din 1990, lui Ion Iliescu (foto) si lui Neagu Djuvara li s-a aplecat de la acelasi fel politic: ghiveciul Antonescu – Becali

La fel de delicat a exprimat si motivele: ”Nu mi-l da mie pe mosul de Iliescu, el saracul… maine-poimaine il cautam prin alta parte. A luat-o razna, a luat-o pe miriste”, ”Djuvara este vai de capul lui, la anii lui e sclerozat, e batranetea”.

Neagu Djuvara

Iar cum Iliescu a fost si autorul ultimului atac la adresa lui Antonescu (despre care a spus ca nu are nici resurse si nici experienta, dovada prestatia neconvingatoare de presedinte interimar), Becali i-a transmis presedintelui de onoare al PSD ca nu are dreptul de a-si spune parerea despre liderul PNL din moment ce Iliescu este lipsit de ”credinta, dragoste si copii”.

Bine tavaliti de Becali, Iliescu si Djuvara au intrat si in moara lui Dan Voiculescu. Care, furios pe cei doi pentru ca nu sunt de acord cu o noua suspendare, i-a acuzat ca ar fi ”agentii politici” ai lui Traian Basescu, ”infiltrati strategic” in partidele din care fac parte!

author avatar
Simona Badulescu
751 afisari

3 COMENTARII

  1. ce comportare sa-i ceri unui natarau ca Boier Cacaareaza? el este imbeciul natiunii , tata albanez , mama macedonianca ,iar el ? un tolomac.

  2. analfabetul de jiji si tot neamul lui nu o sa ajunga nici peste o suta de ani la nivelul lui Djuvara !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger