AcasăNewsBecali are acordul lui Antonescu pentru a candida la sefia PNL

Becali are acordul lui Antonescu pentru a candida la sefia PNL

(foto: cinemagia)

Deputatul Gigi Becali a afirmat ca presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a dat unda verde sa candideze la sefia partidului, conditia principala fiind ca gesturile si declaratiile liberalului sa nu afecteze imaginea PNL.

(foto: cinemagia)

Becali a declarat ca a discutat cu presedintele celui “mai democratic partid”, Crin Antonescu, despre posibilitatea de a-si depune candidature la sefia PNL, iar liderul liberalilor l-a incurajat, potrivit rtv.

Finantatorul Stelei a relatat discutia sa cu Antonescu, intr-o declaratie sustinuta la Poiana Brasov: “Mi-a zis: Ba, Gigi, treaba ta, opinia ta, e dorinta ta, e democratic, poti candida. Spui ce vrei, numai sa nu afecteze partidul. Poti sa spui ce vrei in partid, numai un lucru sa nu faci: sa faci ceva care sa afecteze imaginea partidului si sa duca partidul in jos”.

Pretendentul la sefia PNL a mentionat, insa, ca din acest punct de vedere liberalii pot sta linistiti, tot ceea ce va intreprinde va fi in interesul partidului, fara a-i afecta imaginea in vreun fel. „Eu asta nu voi face. Voi duce partidul numai in sus”, a spus deputatul liberal.

Becali anunta, saptamanile anterioare, ca obiectivul sau pe termen lung este sa devina presedintele PNL. „Cu timpul voi urca cate o treapta, cate o treapta, pana cand… Tinta mea este: Antonescu presedinte, eu presedinte PNL. In 2014 semnez eu, eu fac guverne. Asta este tinta mea”.

author avatar
Alina Costache
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger