AcasăNewsBecali, anchetat in cazul Avicola Iasi. Afaceristul risca 10 ani de inchisoare!

Becali, anchetat in cazul Avicola Iasi. Afaceristul risca 10 ani de inchisoare!

Desi este pe punctul de a fi eliberat pentru a se opera in SUA, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, este in pericol sa-si petreaca batranetile dupa gratii.

Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, in prima faza, pentru participatia sa in diferite dosare precum Cazul Valiza sau Schimbul de terenuri cu MApN, Gigi Becali a mai incasat, luni, o lovitura.

Afaceristul a fost anuntat ca Dosarul Avicola Iasi, in care este acuzat de constituirea unui grup infractional, a fost declinat de la parchetul Curtii de Apel Iasi la DIICOT.

Conform Romania TV, procurorii verifica informatii care arata ca Gigi Becali si Ilie Carabulea, patronul Bancii Comerciale Carpatica, au orchestrat acordarea unui credit de 50 de milioane in favoarea afaceristului.

De asemenea, procurorii vor sa vada si care a fost rolul lui Gigi Becali in falimentarea Avicola Iasi, existand suspiciunea ca afaceristul si-a tras foloase pe spinarea insolventei in care a ajuns celebra fabrica.

Pana una, alta, Gigi Becali apare din nou, luni, in fata judecatorilor de la Tribunalul Constanta pentru a afla daca poate pleca in SUA pentru a se opera de hernie de disc. Avocatii lui Becali au documente care atesta ca George Becali are „hernie de disc circumferentiala C5-C6 ce comprima cordonul medular, ingusteaza foramenele de conjugare, reduce grasimea periradiculara si comprima radacinile C6 intraforamenal”.

Daca Gigi Becali are castig de cauza, afaceristul se poate opera oriunde vrea. Daca judecatorii nu-i dau dreptate, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti va fi operat intr-unul dintre spitalele din reteaua Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

author avatar
Cristi Ionita
1.626 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger