AcasăNewsBecali: Adelina se “ardea” pe 4-5.000 de euro

Becali: Adelina se “ardea” pe 4-5.000 de euro

Or fi fost strugurii prea acri?

Ca Adelina Pestritu s-a despartit de Speak nu uimeste pe nimeni, mai ales pe un urmaritor avizat al vietii mondene romanesti, unde iubirile mor ca frunzele toamna. Cu zecile, daca nu cu sutele. Apoi inmuguresc altele. Deci, nicio pierdere. Barfele, insa…

Or fi fost strugurii prea acri?

Adelina este, clar, o “dama” bine si multi au pus ochii pe ea de-a lungul timpului, insa se pare ca numai Speak a reusit sa-i intre cu adevarat in gratii. Se vorbea chiar despre o nunta, cand, hop, lovitura de teatru. Adelinuta s-a despartit de Speakutu. Si, tare, printr-un mesaj pe facebook a fost anuntat tot poporul barfitor. ,,Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate.

Speak a pierdut o adevărată maşină de făcut bani

Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre”, a scris Adelina pe contul ei de socializare. Da, dar unii sunt de alta parere.

Lucian Becali

Spre exemplu, Lucian Becali, nepotul latifundiarului Gigi, baiat cu state vechi prin high-life-ul Capitalei, crede altceva, si asa a si postat pe Facebook. El crede ca Adelina s-a convins ca facutul dragostei moca nu e rentabil. “Ea care se «ardea» pe 3-4-5.000 de euro”, zice Lucian. Aoleo, daca e adevarat, Speak tocmai a pierdut o masinarie fabuloasa de facut bani.  Dar ar mai exista o posibilitate, aceea ca Adelina sa astepte eliberarea lui Cristi Borcea, Valentina, ce parere ai?

author avatar
Catalin Dumitrescu
4.022 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger