AcasăNewsBecali a decis, ramane in PNL: Nu e normal sa ma gandesc...

Becali a decis, ramane in PNL: Nu e normal sa ma gandesc la viitorul meu?

Gigi Becali a anunta, joi, ca va renunta la functia de presedinte PNG si va ramane in PNL, declaratia venind dupa ce Antonescu a afirmat ca deputatul are optiunea fie sa ramana in PNL fie sa reactiveze pozitia de lider al PNG.

„Nu mi-a dat un ultimatum (legat de afirmatia lui Antonescu, n.r.). Era vorba de o intalnire demult. Noi am avut intelegerea doar de a sustine eu USL, atat. Nu aveam nicio obligatie. A spus: Bai Gigi nu am ce-ti reprosa, chiar daca as vrea sa pleci din PNL nu am ce sa-ti reprosez. Te-ai tinut de cuvant. M-am tinut de cuvant fata de tine? Normal, i-am spus. Am luat decizia astazi, raman in PNL”, a precizat Gigi Becali, intr-o interventie telefonica la rtv.

Deputatul liberal a declarat ca s-a inteles cu liderul partidului, Crin Antonescu, sa nu candideze in urmatorii doi ani la o functie de conducere in PNL: „Nu voi candida pentru ca asta a fost si discutia. Domnul Antonescu mi-a spus: Gigi daca vrei sa ramai in PNL nu poti avea nicio functie in urmatorii doi ani de zile. De ce? Probabil asa au statutul lor. Sunt oameni vechi in PNL pe care probabil i-ar deranja. Eu am venit la tine acasa, m-am comportat civilizat, am onorat masa cum trebuie? I-am spus: Crin, daca as pleca din PNL as regreta ca nu as putea sa te sustin la presedintie”.

La scurt timp, parlamentarul s-a razgandit si a precizat ca decizia finala o va lua abia peste o saptamana, fiindca vrea pana atunci sa incerce sa finanteze „cea mai pura formatiune de dreapta din Europa”, iar daca nu-i va reusi planul atunci va ramane in PNL. ” Nu-i mai bine sa raman deputat PNL decat sa fiu singur in PNG, nu e normal sa ma gandesc si la viitorul meu? Decizia o iau dupa o saptamana”, a mai adaugat Becali.

Crin Antonescu, a afirmat, joi, Gigi Becali este cel care va decide daca  ramane in PNL sau va reveni in pozitia de lider al PNG, subliniind faptul ca deputatul a avut un „comportament corect”. „Din acest moment, domnia sa are optiunea de a lua o decizie, fie in sensul ramanerii pe durata lunga in PNL, ca deputat, fie in sensul revenirii si reactivarii in pozitia de lider al PNG. Este decizia domniei sale, eu vreau sa ii multumesc pentru colaborare, stiu ce discutii, cele mai multe fara rost, a starnit aceasta asociere”, a spus presedintele PNL.

author avatar
Alina Costache
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger