AcasăBebelusul-GIGANT care a uimit MEXICUL! Cat a avut la nastere simpaticul baietel!...

Bebelusul-GIGANT care a uimit MEXICUL! Cat a avut la nastere simpaticul baietel! (VIDEO)

Parintii lui Dilan sunt din cale-afara de fericiti! Au primit in familia lor un voinic care a uimit pe toata lumea inca de la nastere cu statura sa impresionanta!

Baietelul a venit pe lume saptamana trecuta si avea la „primul cantar” greutatea de 6, 6 kilograme, specifica mai degraba unui bebelus de jumatate de an. Copilasul are toate sansele sa ajunga in paginile Guinness Book (Cartea Recordurilor-n.r.), gratie acestui aspect care l-a transformat pe data in vedeta spitalului din Ciudat Juarez, unde a vazut lumina zilei. Asa cum era de asteptat, toata lumea si-ar dori o poza cu „micul urias”.

Dilan a venit pe lume la doar cateva zile dupa ce o nemtoaica a nascut, pe cale naturala, o fetita de 6, 1 kilograme. Parintii au ales ca micuta sa se numeasca Jasleen. Mai mult, zilele trecute, o alta printesa si-a luat prin surprindere familia. Copila a venit pe lume, de aceasta data in Spania, avand nici mai mult, nici mai putin decat 6, 2 kilograme.

[youtube]0Lv_Xbd6ZyE[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger