AcasăNewsBebeluş mort, găsit într-o pungă lângă Hotelul Marriott. Poliţiştii au aflat cine...

Bebeluş mort, găsit într-o pungă lângă Hotelul Marriott. Poliţiştii au aflat cine e mama. Uluitor!

O angajată a Hotelului Marriott, din Bucureşti, a dat alarma, duminică dimineaţă. Ea a găsit un bebeluş mort, abandonat într-o pungă.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Copilul a fost găsit decedat duminică dimineață, în jurul orei 7, de către un angajat al hotelului.

Mama are 22 de ani

O femeie de 22 de ani, cazată la Hotelul Marriott din Capitală și-a abandonat copilul nou-născut, într-o pungă, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17.

”În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei”, anunță polițiștii.

Punga în care se afla copilul a fost găsită într-o zonă din apropierea hotelului.

1.606 afisari

11 COMENTARII

 1. Îngeraș, păcat de bebeluș sau bebeluși, sper ca s-a dus repede și este deja în bratele lui Dumnezeu. Foarte trist, oame ii au luat-o razna cu totul.
  Cred ca mulți sunt efectiv posedați, prea multe crime și lucruri abominabile.

  • Mai dai voi citiți articolele? S-a aflat cine era mama. Cine era mama ca se știa de lani cerut ca era o turista cazata.
   Dacă pui titlu cu cine era x trebuie sa fie nume prenume și alte detaliu gen ocupație
   Asta este jurnalism? Ce titlu este asta s a aflat cine este și de fapt nu ne spuneți cine este

 2. De ce a trebuit sa-l lase sa moara? Daca nu-l dorea, sau daca nu isi permitea sa il creasca, putea sa il abandoneze la un spital, sau sa il dea spre adoptie. Mare pacat!

 3. ”Poliţiştii au aflat cine e mama. Uluitor!”. Uluitor că ”Poliţiştii au aflat cine e mama” ,sau că ”jurnalistul” e idiot?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...