AcasăNewsBebelus gasit pe o strada din Capitala

Bebelus gasit pe o strada din Capitala

Desi pare greu de crezut ca o astfel de situatie se poate intalni in Capitala anului 2016, realitatea la care au fost martori reprezentantii ISU Bucuresti serveste ca dovada clara a faptului ca inca sunt femei care nu pot gestiona cum trebuie o situatie limita in care ajung.

Mai precis, salvatorii au fost chemati sa intervina cat mai repede cu putinta pentru a prelua un bebelus gasit abandonat, seara trecuta pe Bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei.

Din cate anunta reprezentantii ISU, totul s-a intamplat astfel: un om a gasit copilasul in plina strada. Cand a realizat ca a fost parasit, a facut un prim gest de omenie – l-a dus la el acasa, timp in care a si pus mana pe telefon, pentru a alerta autoritatile. Salvatorii au constatat ca este vorba despre o fetita nascuta cu cinci sau sase zile inainte si care era bine, din pucnt de vedere medical. Micuta a ajuns la Maternitatea Polizul, unde a fost preluata de specialisti si tinuta sub observatie.

In tot acest timp, politistii incearca sa dea de urma femeii care a nascut fetita. Momentan nu se stie cine anume ar fi aceasta, la fel cum nu se cunosc nici motivele pentur care femeia ar fi putut face un asemenea gest.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti Ilfov

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger