AcasăNewsBebelus de doua luni, ucis cu un sarut de tatal sau! Cum...

Bebelus de doua luni, ucis cu un sarut de tatal sau! Cum a fost posibil!

Un bebelus de doar doua luni si-a pierdut viata dupa ce a luat un v irus de la tatal sau. Culmea, virusul a fost transmis prin sarut.

Drama incredibila a avut loc in Marea Britanie. Copilul s-a nascut cu cinci saptamani mai devreme, iar parintii l-au luat acasa si l-au ingrijit cum au putut mai bine. Insa, potrivit Daily Mail, de la o vreme a inceput sa se simta foarte rau si l-au dus la spital. Medicii si-au dat silinta sa-l salveze. L-au tinut conectat la aparate sase saptamani, dar a murit. Doctorii au stabilit ca moartea micutului a survenit dupa o infectie cu virusul herpes simplex.

Este vorba de o boala destul de comuna si pe care o are majoritatea populatie, insa in stare latenta.

“Doctorul a spus ca virusul a fost transmis prin intermediul stomatitei bucale, m-am uitat la Carl si el si-a atins instinctiv buza. In acel moment am vazut ca inima i s-a frant. Carl a fost innebunit de durere si se acuza pe el insusi. Eu n-am dat vina niciodata pe Carl. Tot ce el a facut vreodata a fost sa-i ofere copilului nostru dragoste si afectiune. El a fost tatal perfect”, a povestit Marie-Claire, mama copilului.

author avatar
Andra Nesu
1.524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger