AcasăNewsBCR se vinde la Bursa

BCR se vinde la Bursa

Andreas Treichl nu a dorit listarea BCR la bursa

Actionarul majoritar al BCR, Erste Group, vrea sa listeze banca la bursa. Acest lucru nu a fost dorit de presedintele grupului austriac, Andreas Treichl.

Andreas Treichl nu a dorit listarea BCR la bursa

Conducerea BCR a convocat  AGA pentru 14 noiembrie 2012, iar pe ordinea de zi figureaza o decizie obligatorie, care trebuia luata mai demult: listarea actiunilor companiei la Bursa de Valori Bucuresti.  In contractul de privatizare a BCR era prevazuta inca din 2006 listarea  acestei banci la bursa, dar presedintele Erste Group, Andreas Treichl , a precizat  in mod explicit ca nu doreste acest lucru.

Cu  toate acestea, este de asteptat ca decizia de listare sa fie adoptata, mai ales ca, in ultimele luni, conducerea BCR a incheiat acorduri cu  patru dintre cele cinci SIF-uri (societati de investitii financiare), pentru cumpararea de catre Erste a pachetelor de cate 6% din actiunile bancii, detinute de aceste societati.

author avatar
Arpad Dobre
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger