AcasăNewsBază secretă americană Area 51, asaltată de 1,5 milioane de indivizi. Gluma...

Bază secretă americană Area 51, asaltată de 1,5 milioane de indivizi. Gluma riscă să devină tragedie: „Cineva a murit deja!”

Evenimentul online „Asaltați Zona 51, Nu ne pot opri pe toți!” („Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us”) a pornit de la o glumă pe web, este programat pentru 20 septembrie 2019, și îndeamnă asediul „Area 51” pentru găsirea de extratereștri.„Dacă fugim asemenea lui Naruto [Uzumaki, personaj din animele japoneze eponime n.r.], ne putem mișca mai rapid decât gloanțele lor. Haideți să vedem extratereștrii”, îndeamnă textul din descrierea Evenimentului. Până la acest moment, peste 1,5 milioane de persoane au aplicat pentru a participa la „operațiune”, iar meme-urile de pe internet au umplut la nivel global rețelele de socializare, notează publicația Time. Dincolo de asta, alte 1,1 milioane de persoane sunt „interesate” de eveniment, totalizând deci peste 2,5 milioane de oameni atrași de planul năvalei, care a apărut abia în prima decadă a lunii iulie. De remarcat este și ceea ce anunță DailyMail, anume că o companie economică numită „Area 15” va transmite televizat acțiunea.

Reacția Armatei americane a fost pe măsură: „Orice încercare de pătrundere ilegală în spațiul Zonei 51 este vehement descurajat” a exclamat un purtător de cuvânt al Air Force, Laura McAndrews, către jurnaliștii americani într-un interviu de zilele trecute. De asemenea, presa britanică semnalează – citând un comunicat al NNSS Nevada National Security Site (Poligonul de teste nucleare din Nevada) – că un bărbat a fost deja omorât anul acesta, pe 28 ianuarie, când a încercat să pătrundă în Zona 51. Întrucât nu a dat curs somării de a se opri, venite din partea ofițerilor de securitate, intrusul a fost împușcat pe loc.

Replica venită de la cel care a creat inițiativa este o postare fixată pe pagina Evenimentului. Postarea descrie gluma „invaziei” în detaliu, adăugând: „Salutare, Guvern USA, asta e o glumă și nu intenționez să merg mai departe cu planul meu. Eu doar am crezut că va fi un lucru amuzant și că va stârni creativitatea țicnită a utilizatorilor de pe internet”. În ciuda inocentei dezmințiri, pe internet circulă deja planuri detaliate, chiar dacă neprofesioniste și imature, cu modul în care poate fi atacată „Area 51” americană, așa cum puteți vedea în fotografia de mai jos, precum și calcule legate de câți asediatori trebuie distribuiți în diferitele bucăți ale zonei. De asemenea, Evenimentul de pe Facebook poartă în descriere și adresa site-ului oficial al inițiativei, care este numit #STORMAREA51.

 Baza Nellis a Air Force din Nevada de sud, aflată la nord de Las Vegas, este locul în centrul căreia se află „Area 51” (Zona 51), o bază militară secretă care a atras mai mulți conspiraționiști ai fenomenului „extratereștrilor”. Aceștia au  afirmat că sectorul respectiv ascunde secretele vieții extraterestre din Univers. Într-așa fel încât a devenit subiectul filmelor, emisiunilor TV și literaturii Science-Fiction de câteva decenii bune.

 
Pentru cei de interesați până la firul ierbii de invazia extraterestră a Bazei americane, accesați: Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us.


[youtube]WTQ7nGGWwt8[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.014 afisari

2 COMENTARII

  1. NEOCOMUNISTULE C.Ș. daca tot îti plac vremurile comuniste ce zici daca am reveni la legea cu controlul averilor de pe timpul comuniștilor? La toata lumea începînd de la aia bogați și oprindu-se la aia care n-au bani sa treaca strada.

  2. Lol.. Extraterestrii sunt prea avansati sa-i putem cerceta noi pe ei, cel mult ne cerceteaza ei pe noi. Din ce am mai studiat acolo e o facilitate secreta militara care studiaza zborul invizibil. In sens ca nu poti fi detectat nu ca nu vezi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger