AcasăNewsBavarezii au pus Panzer-ul pe emigranti

Bavarezii au pus Panzer-ul pe emigranti

Germanii nu se sfiesc sa arate pisica refugiatilor

Autoritatile din nordul Bavariei au deschis o ancheta cu privire la defilarea unui fals tanc Tiger la un carnaval, pe care se putea citi ”sa ne aparam de solicitantii de azil”.

Germanii nu se sfiesc sa arate pisica refugiatilor

Martorii au fost socati cand au vazut o replica a unui tanc de asalt german din timpul celui de-al doilea razboi mondial, realizata din carton, ruland pe strazile orasului Steinkirchen bei Pfaffenhofen, informeaza RT. In afara sloganului anti-refugiati, falsul tanc arbora celebra insigna a Wehrmacht, Balkenkreuz, prezenta pe toate vehiculele armatei germane in perioada 1939-1945. Organizatorul defilarii, asociatia OCV Steinkirchen, a fost viu criticata. OCV s-a aparat indicand ca nu este o organizatie de extrema dreapta si ca din membri asociatiei fac parte si refugiati. In urma publicarii fotografiilor, politia a indicat ca ele vor fi examinate de un procuror, pentru a se stabili daca a fost incalcata legea privind incitarea la ura.

Frontiera Turciei, sufocata de refugiati sirieni
Situatia este alarmanta la frontiera turco-siriana, unde se inregistreaza un aflux de zeci de mii de persoane, care au fugit in urma violentelor lupte din Alep. Locatiile din jurul orasului turc Azaz, aflat la 5 km de frontiera, sunt suprasaturate, refugiatii fiind nevoiti sa doarma sub cerul liber, potrivit Medicins sans frontieres. Inaltul Comisariat ONU pentru refugiati a cerut, ieri, Turciei sa-si deschida frontierele pentru toti civilii care fug din Siria. Potrivit ONU, peste 31.000 de refugiati au fugit in ultimele zile din orasul Alep si din imprejurimi, in urma luptelor dintre fortele guvernamentale siriene si rebeli. Turcia a estimat ca se asteapta la un nou aflux de refugiati la frontierele sale, care ar putea atinge un numar de 600.000 de persoane.

Un milion de emigranti vor sosi in Europa in acest an

Potrivit Organizatiei internationale pentru migratie, este posibil ca, similar cu anul trecut, in 2016 numarul emigrantilor care vor sosi in Europa sa depaseasca un milion de persoane. Numai luna trecuta, 65.000 de emigranti au sosit pe continent. Majoritatea sunt cei care au fugit din zonele de conflict din Siria, Afganistan si Irak.

author avatar
Tudor Borcea
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger