AcasăNewsBătrânul care a ucis-o pe angajata de 23 ani, declaraţii uluitoare în...

Bătrânul care a ucis-o pe angajata de 23 ani, declaraţii uluitoare în faţa anchetatorilor. Ar fi spus că nu-i pare rău (VIDEO)

politia

Bărbatul de 72 de ani care este principalul suspect al uciderii angajatei de 23 de ani a fost arestat preventiv vineri seară. Femeia era gravdiă în 4 luni.

Potrivit procurorilor, moartea gravidei a fost una violentă. În plus, victima i-a mărturisit în trecut soacrei că patronul ei ar fi agresat-o sexual în garsoniera lui.

Lângă trupul fetei, o drujbă

Până acum, bărbatul a făcut o singură declarație, în momentul în care s-a predat la Secția 12 de Poliție, chiar în ziua în care a ucis-o. Atunci a spus că a omorât-o pentru că fura din gestiune.

La următoarele audieri, a refuzat să mai facă alte declarații, a spus doar că nu-i pare rău, iar motivul adevărat al crimei îl va ști doar el și tânăra ucisă, potrivit Pro TV.

Anchetatorii au informat, pe surse, că într-un atac de furie, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul în zone vitale. Cel mai șocant este că lângă trupul fetei a fost găsită și o drujbă.

Se vor face teste ADN

Pentru că era însărcinată în momentul în care a murit, vor fi recoltate și probe ADN ale bebelușui nenăscut – pentru stabilirea paternității.

Potrivit procurorilor, fata de 23 de ani a fost ucisă în nouă minute. Moartea a fost una violentă, a transmis oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

author avatar
Andrei Ștefan
828 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger