AcasăNewsBătrânică de 81 de ani, amendată de polițiști pentru că merge prea...

Bătrânică de 81 de ani, amendată de polițiști pentru că merge prea lent (VIDEO)

Polițiștii din Capitală nu se lasă mai prejos și preiau exemplul extraordinar” oferit de colegii de la Caracal și Galați. Scrofuloși la datorie”, agenții din București au reușit să dea gata o bătrânică de 81 de ani.

Femeia a fost amendată pentru că ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului. De fapt, bătrâna susține că a început să traverseze în momentul în care semaforul arăta culoarea verde, dar cum se mișcă mai greu din cauza vârstei înaintate, a fost surprinsă pe trecere pe culoarea roșu.

Polițiștii n-au ținut cont de circumstanțe și i-au aplicat o amendă femeii în vârstă de 81 de ani.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.730 afisari

4 COMENTARII

  1. Atat ii duce mintea. Militienii erau genii pe lanaga astia. Macar stiau sa se orienteze, dupa situatie.

  2. Normal era ca jegurile de polițai sa sara din mașina unde le creste cu ru si se odihnește goala cutie a căpățânii si s-o ajute persoana mai in vârsta sa treacă strada. Curios ce-o zice crescătorul de lame da’ si sindicalistul goarnă !

  3. Pai ma daca femeia s-a angajat pe verde de ce o amendezi? O amendezi daca s-a angajat pe rosu. Cel mult cobori si dirijezi circulatia si calmezi soferii. Sau gentil ar fi fost o ajuti sa treaca apoi ai saruti mana. Gata s-au gatat parcarile si stationarile ilegale in B si hop pe mamaite? Il rog pe nenea Tiri sa plateasca sanctiunea batranicii. Pe domnul Hoarna il rog sa ia pozitie sa nu stea aplecat. Pe domnul Ciocan ? nu indemn la nimic ca e muci de ras.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger