AcasăNewsBătrân pus la pământ de jandarmi și încătușat pe stradă. Bărbatul vrea...

Bătrân pus la pământ de jandarmi și încătușat pe stradă. Bărbatul vrea să depună plângere penală pentru tentativă de omor (VIDEO)

jandarmiBătrân pus la pământ de jandarmi și încătușat pe stradă. Bărbatul vrea să depună plângere penală pentru tentativă de omor (VIDEO)

Un nou caz în care o persoană în vârstă este bruscată de oamenii legii a ajuns în atenția publicului, după ce momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.

Victima este un ofiţer în rezervă, scrie realitatea.net. Bătrânul ieșise la un protest împotriva legii vaccinării obligatorii, în apropierea Palatului Parlamentului. El a fost antenționat de câteva ori de jandarmi că nu poartă mască de protecție, deși aceasta este obligatorie în toate spațiile deschise, dar i-a sfidat.

A urmat un schimb dur de replici, în care bărbatul i-a provocat pe oamenii legii în mai multe rânduri la bătaie.

„Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem. Nu vă spun, mă puteți indentifica după și scrieți că nu am făcut-o. Și care e problema?”, ar fi spus bărbatul.

Abia când a vrut să plece, acesta a fost urmărit şi imobilizat, după care a fost dus la Secția 17 de Poliție. Bărbatul spune acum că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor, deoarece spune că putea fi sufocat în timpul intervenţiei.

S-a deschis o anchetă

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat că a fost dispus un control pentru verificarea modului de acțiune al jandarmilor și respectatea procedurilor.

„În urma refuzului repetat al persoanei de a prezenta datele necesare în vederea legitimării și de a respecta recomandările făcute cu privire la portul măștii sanitare de protecție pe timpul unei adunări publice, jandarmii care asigurau măsurile de ordine și siguranță publică la manifestația respectivă, au condus persoana la secția de poliție, pentru a fi identificată și sancționată contravențional. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și refuz de legitimare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Legii 61/1991 *republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a precizat sursa citată, potrivit Digi 24.

author avatar
Andreea Vlad
290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Militienilor ati terminat de prins toti infractorii ?
    Ati rezolvat duduienii, sportivii, camatarii ?
    Aveti curaj in fata unui batran care nu poarta masca?
    Mi-e scarba de voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger