AcasăNewsBatran de 82 de ani, injunghiat pe strada, la Brasov. Ea i-a...

Batran de 82 de ani, injunghiat pe strada, la Brasov. Ea i-a acordat primul ajutor!

In timp ce politia brasoveana face eforturi sa dea de urma agresorului unui batran in varsta de 82 de ani, care a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori, in plina strada, s-au aflat amanunte despre cea care i-a acordat primele ingrijiri victimei.

Laura Papuc este subofiter operativ in cadrul Detasamentului 1 Brasov, din cate au anuntat, vineri, colegii sai de la ISU Brasov, via Facebook. Desi nu era de serviciu, plutonierul si-a folosit din plin cunostintele in materie de acordarea primului ajutor, in cursul dupa-amiezii de joi. A observat ca batranul in varsta de 82 de ani are mare nevoie de asistenta medicala, asa ca nu a stat pe ganduri si a sarit sa il salveze. Iar ajutorul sau a contat foarte de mult, mai ales ca omul era in stare grava.

Batranul e in grija medicilor, rastimp in care oamenii legii incearca sa dea de urma agresorului sau. Din cate a anuntat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, intr-o interventie telefonica la Antena 3, cautari se fac nu numai in municipiul Brasov, ci si in localitatile invecinate, luandu-se in calcul varianta ca agresorul ar fi putut parasi orasul in care a avut loc incidentul. „Toti colegii sunt in alerta”, a mai precizat Gabriela Dinu. Exista si imagini surprinse de camere de supraveghere care le-ar putea fi de folos anchetatorilor in incercarea de a-l identifica si prinde cat mai rapid pe autorul oribilei fapte.

Inca nu se stiu detalii cu privire la ce anume ar fi putut provoca agresiunea.

sursa foto: Facebook/ISU Brasov

author avatar
Cristina Stefan
392 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pedeapsa cu moartea o au doar statele puternice ! SUA,Rusia,China,Malaezia,Japonia,Turcia etc..Coloniile ca Romania nu sunt lasate sa starpeasca neghina- criminalii ,talharii, violatorii unde violul se soldeaza cu moartea victimei etc..Sau cazul de acum !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger