AcasăNewsBătrân de 73 ani, cercetat pentru profanare de morminte. Fura cruci dintr-un...

Bătrân de 73 ani, cercetat pentru profanare de morminte. Fura cruci dintr-un motiv dureros si pentru el

Bătrân de 73 ani, cercetat pentru profanare de morminte. Fura cruci dintr-un motiv dureros si pentru el

Un bătrân de 73 de ani din judeţul Olt a ajuns să fure cruci din cimitirul satului dintr-un motiv dureros şi pentru el. Dar, conform legii, a comis o infracţiune, iar acum este cercetat de piliţişti.

Chiar au apărut imagini cu el cărând cu un cărucior mai multe cruci de lemn, pe care le furase din cimitirul sătesc.

A vrut să facă focul în casă

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din comuna Bârza, care ar fi sustras mai multe cruci din lemn din cimitirul din localitate şi a fost filmat în timp ce le transporta cu un cărucior, este vizat într-un dosar penal în care poliţiştii fac cercetări pentru profanare de morminte.

La data de 10 februarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din comuna Bârza, ar fi sustras mai multe cruci din cimitirul comunal.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale„, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cunoscut cu afecţiuni psihice

Și e nou-nouță, ia uite, e crucea bună, Rujan scrie pe ea”, spune femeia care-l filmează.

Bătrânul care ar fi sustras cruci de lemn din cimitirul din Bârza este cunoscut cu afecţiuni psihice de mai mulţi ani, după ce ar fi suferit o dramă în familie, conform unor vecini.

author avatar
Andrei Ștefan