AcasăNewsBataie langa Cotroceni: Un tanar si seful jandarmilor de la Presedintie, agresati...

Bataie langa Cotroceni: Un tanar si seful jandarmilor de la Presedintie, agresati de doi ofiteri MApN -VIDEO

Un tanar a fost batut de doi ofiteri din cadrul Ministerului Apararii Nationale (MapN) si de soferul lor, sambata noapte, in Bucuresti. Acestia din urma consumasera alcool.Totul a pornit de la o sicana in trafic, langa Palatul Cotroceni. Jandarmii de la Presedintie au incercat sa aplaneze conflictul, dar nu au reusit, ba mai mult, seful dispozitivului a fost si el agresat.

Conform rtv.net, seful de Stat Major al Comandamentului Logistic Intrunit, colonelul Ivan Raileanu si capitanul Lucian Ciobaca, medic internist la Spitalul Militar si asistent universitar sunt cei doi ofiteri MApN implicati in conflict. Alin Constantin Enache era soferul masinii in care se aflau cei doi ofiteri.

Se pare ca, pe bulevardul Iuliu Maniu, langa Palatul Cotroceni, masina in care se aflau cei de la MapN au tot incercat sa blocheze o masina in care se afla un cuplu de tineri. Unul dintre ofiteri s-a dat jos din masina si l-a luat la bataie pe soferul celuilalt autoturism.

In incercarea de a calma spiritele, a intervenit si seful dispozitivului de jandarmi de la Palatul Cotroceni. Acesta a incercat sa il opreasca pe ofiterul MapN, dar au intervenit si colegii acestuia. In bataia iscata, seful jandarmilor a fost ranit.

Cei trei acuzati sustin si ei, la randul lor, ca au fost batuti chiar de jandarmii care au intervenit pentru a opri cearta.  Mai multe echipaje de politie au intervenit la fata locului, cei trei fiind dusi la Sectia 22, unde au fost audiati si testati cu etilotestul. A reiesit ca doi dintre ei aveau valori de 0,8 la mie, iar la al treilea, de peste 0,6 la mie.

Alin Constantin Enache s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violente, dar si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce ofiterii MApN au fost sanctionati contraventional pentru tulburarea linistii publice. “Doi angajati ai Ministerului Apararii Nationale au fost implicati intr-un incident in Capitala noaptea trecuta. O comisie de ancheta numita de seful Statului Major General cerceteaza imprejurarile evenimentului, in colaborare cu reprezentantii Politiei Capitalei. Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, isi cere scuze in numele institutiei si anunta ca vor fi luate masuri severe pentru a nu mai fi pusa la indoiala conduita corpului de cadre al Ministerului Apararii Nationale”, se arata intr-un comunicat emis de MApN.

author avatar
Andra Nesu
1.911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger