AcasăNewsBătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme /...

Bătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme / A intervenit poliția, s-a ajuns și la spital

psdBătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme / A intervenit poliția, s-a ajuns și la spital

O bătaie fără precedent a avut loc la sediul filialei PSD Cluj. Surprinzător, bătaia a avut loc între trei femei.

Ziardecluj.ro relatează că Evelina Milea (șefa TSD Cluj-Napoca) și Angela Sacaliș (secretar departamente PSD) se află într-un război cu Anca Ciubancan, consilier social-democrat.

Bătaia a pornit de la fumatul în sediul partidului

Anca Ciubancan a mers la sediul PSD Cluj, acolo unde se află organizația municipală. Ea este cea care a transformat locația într-una decentă, pe banii ei.

Totuși, cele două membre ale PSD Cluj-Napoca menționate anterior o sfidează pe Anca Ciubancan de fiecare dată când o văd, iar de această dată ele au fost prinse fumând in interiorul sediului pe care chiar aceasta l-a făcut mai prietenos.

După ce le-a prins, consilierul social-democrat a dorit să le filmeze, motiv pentru care Evelina Milea și Angela Sacaliș au vrut să o scoată pe aceasta din clădire. Din păcate, momentul a fost departe de a fi unul decent, având în vedere că cele două s-au comportat într-un mod foarte urât.

Două dintre femei au ajuns la spital

Așa cum scrie sursa anterior citată, Evelina Milea a împins-o pe Anca Ciubancan, iar Angela Sacaliș a reușit să o dea pe aceasta afară pe ușă. La rândul ei, Anca Ciubancan i-a prins piciorul în ușă Angelei Sacaliș, care a împins-o și mai tare pe ”adversara” ei.

Aceasta din urmă a căzut și a dat cu capul de caldarâm, însă nici atunci Angela Sacaliș nu s-a potolit. Ea i-a dat câteva șuturi în burtă consilierei locale, un comportament nedemn de un om politic și mai ales de o femeie.

Există surse care spun că Angela Sacaliș a fost internată la spital cu piciorul umflat, iar Anca Ciubancan a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe, acuzând dureri la cap și cu o coastă ruptă.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca.

author avatar
Andreea Vlad