AcasăNewsBătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme /...

Bătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme / A intervenit poliția, s-a ajuns și la spital

psdBătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme / A intervenit poliția, s-a ajuns și la spital

O bătaie fără precedent a avut loc la sediul filialei PSD Cluj. Surprinzător, bătaia a avut loc între trei femei.

Ziardecluj.ro relatează că Evelina Milea (șefa TSD Cluj-Napoca) și Angela Sacaliș (secretar departamente PSD) se află într-un război cu Anca Ciubancan, consilier social-democrat.

Bătaia a pornit de la fumatul în sediul partidului

Anca Ciubancan a mers la sediul PSD Cluj, acolo unde se află organizația municipală. Ea este cea care a transformat locația într-una decentă, pe banii ei.

Totuși, cele două membre ale PSD Cluj-Napoca menționate anterior o sfidează pe Anca Ciubancan de fiecare dată când o văd, iar de această dată ele au fost prinse fumând in interiorul sediului pe care chiar aceasta l-a făcut mai prietenos.

După ce le-a prins, consilierul social-democrat a dorit să le filmeze, motiv pentru care Evelina Milea și Angela Sacaliș au vrut să o scoată pe aceasta din clădire. Din păcate, momentul a fost departe de a fi unul decent, având în vedere că cele două s-au comportat într-un mod foarte urât.

Două dintre femei au ajuns la spital

Așa cum scrie sursa anterior citată, Evelina Milea a împins-o pe Anca Ciubancan, iar Angela Sacaliș a reușit să o dea pe aceasta afară pe ușă. La rândul ei, Anca Ciubancan i-a prins piciorul în ușă Angelei Sacaliș, care a împins-o și mai tare pe ”adversara” ei.

Aceasta din urmă a căzut și a dat cu capul de caldarâm, însă nici atunci Angela Sacaliș nu s-a potolit. Ea i-a dat câteva șuturi în burtă consilierei locale, un comportament nedemn de un om politic și mai ales de o femeie.

Există surse care spun că Angela Sacaliș a fost internată la spital cu piciorul umflat, iar Anca Ciubancan a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe, acuzând dureri la cap și cu o coastă ruptă.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca.

author avatar
Andreea Vlad
516 afisari

9 COMENTARII

  1. Vai de TSD ul lor de Cluj….
    Niste manelisti, copii de bani gata, scandalagii.
    In cativa ani moare PSD ul.

  2. Nu are cum la noi la Cluji doar intelectuali. Si cand besim miroase asa de frumos pacat ca Cluji i cel mai poluant si poluat oras din tara pacat.

    PUTIN DA TI PRINS ESTI ARESTAT SI CONJUART!
    NU FA PARADA.

  3. s’ trayasc’ pie sie dieu’ & s’ vin’ pie sie dieu’, c’ tary’ ghini ari s’ ni may hi i’.
    eu n-am vazut pana acum nici o scroafa care fumeaza, sau vreun porc fumator… si care sa dea dovada de civilizatie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger