AcasăNewsBATAIE LA PETROLUL - STEAUA: Presa internationala titreaza "partida nebuneasca"!

BATAIE LA PETROLUL – STEAUA: Presa internationala titreaza „partida nebuneasca”!

Presa internationala a scris, luni, despre incidentele de la meciul Petrolul Ploiesti – Steaua, ce au dus la suspendarea jocului, calificand drept „nebuneasca” partida si „brutala” agresiunea a carei victima a fost stelistul George Galamaz.

„Agresiune brutala asupra jucatorului Galamaz, de la Steaua”, a titrat cotidianul argentinian MundoD, precizand ca fotbalistul a fost victima unui „atac miselesc”.

Dia a Dia, tot din Argentina, scrie ca partida a fost „nebuneasca”. „Un suporter a lovit un jucator al Stelei. Agresorul a fost atacat de doi fotbalisti, care au fost eliminati. Apoi jocul a fost suspendat din cauza unei petarde. Partida din Romania a avut toate ingredientele, dar nu s-a terminat”, mentioneaza sursa citata.

„Incidente grave in campionatul Romaniei”, a titrat jurnalul spaniol Marca, care a calificat incidentul drept „neplacut” si lovitura data de suporter drept „extrem de puternica”.

„Un fan loveste un jucator si ii fractureaza osul malar”, a notat cotidianul mexican Record, adaugand ca „in Romania violenta generata de suporteri a ajuns pe teren” si ca la partida dintre Petrolul si Steaua s-au vazut „imagini antisportive”.

Agentia spaniola EFE a scris ca „un spectator a lovit cu pumnul un fotbalist al echipei Steaua in plin meci”, iar jurnalul El Mundo a notat ca „o violenta spontana a adus haosul la un meci din Romania”.

„Un suporter loveste cu pumnul un jucator”, a titrat si cotidianul As, care considera, de asemenea, brutala agresiunea asupra lui Galamaz.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

Terra Brasil a scris: „Jucator de fotbal ranit in teren, in Romania”, iar jurnalul portughez Record a titrat „Violenta in Romania”, mentionand ca meciul de duminica s-a incheiat in cel mai urat mod.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Ploiesti, Adrian Oancea, a declarat, duminica seara, ca s-a intocmit dosar penal pentru suporterul intrat pe teren la meciul cu Steaua si ca atat organizatorul cat si firma de paza au primit sanctiuni financiare.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Agresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de meci!

„Din cauza violentelor care au avut loc pe stadion la partida Petrolul – Steaua, s-a luat decizia suspendarii jocului. Jandarmeria a luat urmatoarele masuri: pentru persoana care a intrat pe suprafata de joc s-a luat masura intocmirii dosarului penal pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, dosarul urmand sa fie inaintat Parchetului Ploiesti. De asemenea s-a luat masura sanctionarii organizatorului cu amenda de la 5.000 la 50.000 de lei si s-a luat masura sanctionarii firmei de paza pentru nerespectarea planului de actiune cu o amenda cuprinsa intre 1.000 si 5.000 de lei. Vor continua cercetarile”, a spus Oancea.

Meciul Petrolul Ploiesti – Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminica seara, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza, declansate in urma intrarii pe teren a unui suporter al echipei gazda.

Mai multe torte au fost aruncate din peluza in care stateau suporterii echipei Petrolul dupa ce meciul a mai fost intrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren si l-a lovit cu pumnul in figura pe fundasul stelist George Galamaz. Jucatorul a fost transportat la spital cu o ambulanta de la stadion avand sange pe urechea dreapta.

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a patruns pe teren, in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in figura si scuipat pe fundasul central al „ros-albastrilor”, George Galamaz. Jucatorii stelisti au intervenit, sarbul Novak Martinovici fiind cel care l-a oprit pe suporterul ploiestean. In acel moment, mai multi jucatori stelisti s-au napustit asupra suporterului care l-a lovit pe Galamaz.

Martinovici si portarul Razvan Stanca au fost cei mai vehementi, lovindu-l pe fan cu picioarele cand acesta se afla la pamant. Arbitrul Robert Dumitru a decis sa acorde cartonasul rosu atat lui Martinovici cat si lui Razvan Stanca. Mihai Costea, inainte ca suporterul sa intre pe teren, tocmai se pregatea sa execute un penalti dictat de Robert Dumitru. Portarul Ciprian Tatarusanu, introdus de antrenorul Ilie Stan in locul lui George Galamaz dupa ce Razvan Stanca a fost eliminat, a fost victima unei petarde aruncata din tribuna dupa ce Mihai Costea a inscris din penalti.

author avatar
Ciprian Purice
1.459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger