AcasăNewsBATAIE la nunta lui Calin Popescu Tariceanu! Batausii au fost retinuti! (VIDEO)

BATAIE la nunta lui Calin Popescu Tariceanu! Batausii au fost retinuti! (VIDEO)

Petrecerea de nunta a lui Calin Popescu Tariceanu, care a avut loc sambata, nu a fost lipsita de incidente, la poarta Palatului Ghika avand loc un conflict intre angajati si paparazzi, in urma caruia a fost nevoie de interventia fortelor de ordine si a unui echipaj medical.

Conflictul a inceput sambata, in jurul orei 22.00, cand unul dintre angajatii de la Palatul Ghika, acolo unde a avut loc petrecerea de nunta a lui Calin Popescu Tariceanu, a adresat cuvinte injurioase paparazzilor aflati la intrarea in local. Deranjat de „tupeul” angajatului, fotograful l-a lovit in cap cu o sticla.

Dupa miezul noptii, conflictul a degenerat, in ciuda eforturilor reprezentantilor localului de a-l masca. Suparati ca  scandalul a fost filmat de operatori, doi paparazzi, care bausera, au sarit la bataie la cameramani. Unul dintre cei implicati in conflict a ramas fara dinti, avand nevoie de asistenta medicala.

In ciuda interventiei oamenilor legii sositi la fata locului, agresorii au fost potoliti cu greu. Patru paparazii au fost dusi la sectia 7 de Politie, pentru audieri, la fel si jurnalistii care au fost martori la bataie, dar si angajatul de la Palatul Ghika.

Doi dintre paparazzi care au sarit la bataie la nunta lui Calin Popescu Tariceanu, sambata seara, au fost retinuti, duminica dimineata, pentru 24 de ore, potrivit rtv.net. Unul dintre ei a fost purtator de cuvant al echipei Steaua. Cei doi vor fi dusi la Parchet, unde politistii vor cere mandat de arestare pentru 29 de zile.

author avatar
Alina Costache
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger