AcasăNewsBătaie între trei adolescenţi, în Ploiești. Unul dintre ei, reținut/De la ce...

Bătaie între trei adolescenţi, în Ploiești. Unul dintre ei, reținut/De la ce a pornit conflictul

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un incident violent ce a avut loc pe o stradă din Ploiești și în care au fost implicați trei minori a ajuns în atenția polițiștilor prahoveni. Din câte se pare, scandalul ar fi izbucnit din cauza unei fete.

Trei adolescenţi au fost implicaţi, miercuri după-amiază, într-o bătaie pe bulevardul Independenţei din municipiul Ploieşti, unul dintre ei fiind reţinut de către poliţişti.

Din câte au stabilit polițiștii, inițial a fost vorba despre un conflict verbal. Doar că lucrurile au degenerat, ajungându-se la agresiune fizică.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 4 au fost sesizaţi, la data de 12 iunie a.c, în jurul orei 14,30, despre faptul că un minor a fost agresat fizic pe bulevardul Independenţei. (…) Din primele verificări a reieşit faptul că între trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, ar fi existat un conflict verbal.

Ulterior, conflictul a escaladat iar unul dintre minori l-ar fi agresat fizic pe un alt minor”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că cei trei s-ar fi certat şi s-ar fi tăiat din cauza unei fete.

Unul dintre minori, reținut

Ce primă măsură s-a luat în urma acestui incident violent? În baza probatoriului administrat, faţă de un minor de 14 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Ar mai fi de precizat că polițiștii continuă cercetările în acest caz.