AcasăNewsBĂTAIE în trafic: un taximetrist a luat la palme un tânăr de...

BĂTAIE în trafic: un taximetrist a luat la palme un tânăr de 18 ani, după un accident în Timişoara (VIDEO)

taximetrist BĂTAIE în trafic: un taximetrist a luat la palme un tânăr de 18 ani, după un accident în Timişoara

Scene grave în Timişoara, după un accident. Un tânăr șofer a fost luat la pumni în trafic, de un taximetrist, care nici măcar nu fusese implicat în evenimentul rutier.

Şoferul în vârstă de 18 ani conducea spre mall, însă un al conducător auto, al unui autoutilitare, a oprit în fața sa. Chiar dacă a apăsat rapid pedala de frână, tânărul șofer nu a putut evita impactul.

Taximetristul i-a aplicat o corecţie în public

Adolescentul a izbit autoutilitara din spate și a ricoșat într-un alt autoturism de pe banda alăturată, condus de o soferiță care a tras brusc de volan, iar mașina acesteia a intrat în bordura troatuarului.

Şoferul vinovat, cel de 18 ani, a fost bruscat de un taximetrist care, fără să fie implicat în acest accident, a dorit să-i aplice o lecție șoferului.

Acesta s-a dus drept spre șoferul de 18 ani, după care l-a luat la picioare, l-a pălmuit, l-a îmbrâncit și la strâns de gât, a declarat un martor al accidentului. Taximetristul l-a lăsat în pace pe șofer abia după ce au intervenit trecătorii.

La fața locului și-au făcut apariția câteva echipaje de poliție și cele medicale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar tânărul șofer bătut de taximetristul agresiv a fost îndemnat să depună plângere împotriva atacatorului.

author avatar
Andrei Ștefan
307 afisari

5 COMENTARII

  1. Trebuia sa-i dea pumni in cap , suturi in c u r, sa-l izbeasca cu , capul de asfalt, sa il loveasca cu bata peste c o a i e (daca are).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger