AcasăNewsBataie in studioul unei televiziuni de stiri. Senatorul Gotiu si-a scos certificat...

Bataie in studioul unei televiziuni de stiri. Senatorul Gotiu si-a scos certificat medical

Daca pana seara trecuta se auzise de astfel de situatii doar prin studiourile TV din alte tari – mai mult sau mai putin apropiate de granitele autohtone – iata ca, mai nou, a existat un astfel de conflict si in platoul unei televiziuni de stiri din Romania.

Totul s-a intamplat seara trecuta, intr-o pauza publicitara luata in timpul unei emisiuni difuzate in direct pe B 1 TV, in care erau invitati, printre altii, senatorul USR Mihai Gotiu, nimeni altul decat vicepresedinte al Senatului, dar si fostul purtator de cuvant din mandatul fosutlui premier Ponta, Mirel Palada.

De la ce a plecat totul? Aparent de la o remarca facuta de catre Gotiu, deranjat ca nu ar fi fost lasat sa vorbeasca. „Aceasta este definitia nesimtirii, sa nu lasi pe cineva sa vorbeasca si sa intri peste el”, a invocat Gotiu, inainte de pauza publicitara in care s-a ajuns la un adevarat scandal.

Senatorul il acuza pe fostul purtator de cuvant ca l-ar fi lovit cu pumnul in gura. Gotiu a mers initial la spital, la Sf. Ioan, iar apoi, in cursul diminetii de joi, la IML, pentru a-si scoate certificat medico-legal, useristul anuntandu-si, totodata, intentia de a face plangere penala. „Cu siguranta voi depune plangerea penala (…) probabil mai astept si inregistrarile din platou”, a declarat Gotiu, din fata IML.

sursa foto: captura B 1 TV

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger