AcasăNewsBătaie în sediul poliției, între doi bărbați chemați la audieri/Un agent a...

Bătaie în sediul poliției, între doi bărbați chemați la audieri/Un agent a fost lovit

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Situație tensionată chiar în incinta unui sediu de poliție, înaintea unor audieri. S-a întâmplat în județul Hunedoara.

Doi bărbaţi care au fost implicaţi într-o altercaţie în Petroşani au fost chemaţi la sediul Poliţiei din municipiu, pentru a fi audiaţi. Doar că la un moment dat cei doi au avut un schimb de replici, după care au început să se lovească. Un poliţist a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi, omul legii fiind împins de unul dintre bărbaţi şi lovit de cel de-al doilea.

Incidentul a avut loc marți dimineață, 5 martie. „La data de 05 martie 2024, în jurul orei 09:20, la sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, din Petroșani, însoțit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, la Poliția Municipiului Petroșani (ca urmare a unei altercații ce a avut loc în Petroșani, la data de 15 februarie a.c.).

La un interval de câteva minute, la sediul Poliției s-a prezentat și un bărbat de 39 de ani, din Petroșani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiași dosar penal”, a transmis, marți, IPJ Hunedoara, într-un comunicat.

Polițistul, victimă colaterală

N-a trecut mult timp după ce indivizii au dat ochii unul cu celălalt până să apară o primă problemă. Între cei doi bărbați a pornit un schimb de replici.

„În timp ce ofițerul de serviciu înregistra persoanele menționate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliției, între bărbatul de 39 de ani și cel de 54 de ani a avut loc un schimb verbal de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aștepte într-o sală de la parterul clădirii”, conform comunicatului.

Doar că, după schimbul de replici a urmat o situație și mai tensionată. S-a produs o altercație, în timpul căreia un polițist care a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi scandalagii a fost împins de către unul dintre indivizi și lovit de către celălalt bărbat. Mai mulți polițiști au intervenit, astfel că scandalagiii au fost, într-un final, separați și duși în birouri diferite.

„La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercației a intervenit un agent de poliție din cadrul Birou Investigații Criminale Petroșani, pentru a-i despărți cei doi, polițistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani și lovit de cel de 39 de ani.

Între persoanele implicate au intervenit mai mulți polițiști care i-au separat pe cei doi, aceștia fiind conduși în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit IPJ Hunedoara.

Conform sursei citate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a fost informat cu privire la acest caz, în vederea luării măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

author avatar
Andrei Coman
341 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai, ce sa zicem de ministru al MAI care a fost si ministru al justitiei cand a modificat codurile penale cu pedepse mai blande pentru infractori?
    La pedepsele astea basiste- predoiuiste, normal ca se bat si in sectiile de politie.Ca doar vor fi eliberati repede Nu mai au nicio frica !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger