AcasăNewsBataie de joc marca Enel: Mii de bucuresteni lasati fara curent

Bataie de joc marca Enel: Mii de bucuresteni lasati fara curent

Marti noapte, bucurestenii si locuitorii orasului Voluntari au simtit pe pielea lor efectele „profesionalismului” celor de la Enel. Compania condusa de Luca D’Agnese le-a oferit abonatilor o portie de nervi intinsi la maxim, apartamente transformate in sauna si alimente stricate in frigidere.

Situatie. Bucurestenii ramasi fara curent au retrait clipele din Epoca de Aur, cand stateau in casa la lumina lumanarii

Asta din pricina unei avarii de proportii, care a lasat fara energie electrica mii de abonati, din toate sectoarele Capitalei, plus orasul Voluntari. In Sectorul 1 au fost afectate imobilele din mai multe zone, printre care: Ion Mihalache, Grivitei, Magheru si  Aviatiei. In Sectorul 2 – Mihai Bravu, Iancului, Bd. Chisinau,  Stefan cel Mare, Calea Mosilor, Sos. Colentina, Bd. Basarabia. In Sectorul 3, au fost afectati abonatii din zonele 1 Decembrie 1918, Calea Vitan si Dudesti. In Sectorul 4 au fost afectate zonele Sisesti – Luica, Sos. Giurgiului si Bd. Obregia. Nici Sectoarele 5 si 6 nu au fost ocolite de „ghinion”, cei care au avut de suferit fiind cei din zonele Sebastian, Vasile Milea, Uveturii, Virtutii, Prelungirea Ghencea  si  Drumul Taberei. Pe scurt, aproape intreaga Capitala.

Cauza: managementul defectuos!

„Profesionist”. CEO Luca D’Agnese a „pompat” 750 de milioane de euro in contoare electronice, in timp ce reteaua electrica este la pamant

De fiecare data cand este vorba de avarii de proportii, cei de la Enel au cate o explicatie. Iarna dau vina pe nametii care rup cablurile, iar primavara si toamna – pe ploi si furtuni. Pentru situatia de marti noapte, cand era o caldura de se topea asfaltul si nu adia vantul, compania condusa de Luca D’Agnese n-a gasit o scuza plauzibila. Adevarata cauza a avariei este reteaua electrica veche de 50 de ani, pe care Enel n-a catadicsit s-o modernizeze, desi acest lucru era stipulat in contractul pe care compania condusa de Luca D’Agnese l-a semnat cu statul roman. „National” a dezvaluit inca de acum jumatate de an ca, in loc sa modernizeze reteaua care cedeaza la fiecare fluctuatie de tensiune, D’Agnese  a preferat sa dea 750 de milioane de euro din conturile Enel pe niste contoare electronice. Singura intrebare care i-ar putea veni in minte unui roman care are contract cu Enel ar fi daca Fulvio Conti, managerul general al Enel Italia, stie ca abonatii din Romania stau in bezna, in timp ce D’Agnese mimeaza modernizarea risipind banii pe contoare „inteligente”.

author avatar
Dan Bratu
701 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger