AcasăNewsBATAIE DE JOC la examenul de TITULARIZARE 2013: Profesorii au dat proba...

BATAIE DE JOC la examenul de TITULARIZARE 2013: Profesorii au dat proba de inot pe uscat!

Profesorii care au sustinut proba pentru a deveni antrenori de inot, au fost umiliti in ultimul hal: in loc sa dea probele in bazin asa cum ar fi fost normal, acestia au dat examenul in sala de sport, pe uscat. Mai mult de atat materia de examen le-a fost schimbata cu cinci zile inainte  de sustinerea titularizarii.

La examenul scris de titularizare au participat, marti, circa 36.000 de candidati, in conditiile in care sunt disponibile doar 6.000 de posturi de titulari.

Profesorii de sport care, marti, au sustinut proba practica la inot au aflat cu stupoare ca nu exista un bazin de inot in care sa fie testati, motiv pentru care examinatorii le-au cerut dascalilor sa execute cateva miscari pe parchet, intr-o sala de sport.

O alta neregula a examenului este faptul ca profesorii au aflat, cu cateva zile inainte de inceperea probei scrise la examenul de titluarizare, ca materia a fost schimbata.

„Materia a fost schimbata inainte de examen. Am aflat acest lucru cu cinci zile inainte de examen. Vrem sa depunem un memoriu la Ministerul Educatiei si speram sa ni se dea dreptul sa profesam in invatamant ca profesori de sport”, a declarat una dintre candidatele la postul de antrenor de atletism, citata de rtv.net.

author avatar
Alina Costache
1.014 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger