AcasăNewsBătaie de joc! Drumul Expres Craiova-Pitești, nici 50% gata! Scandal uriaș făcut...

Bătaie de joc! Drumul Expres Craiova-Pitești, nici 50% gata! Scandal uriaș făcut de Sorin Grindeanu pe șantierul „Autostrăzii Ford”

(sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu)

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mers, luni, pe teren, să vadă cum arată stadiul lucrărilor la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești.

Social-democratul s-a arătat nemulțumit de faptul că s-au depășit termene de execuție. Și a ținut să se știe de un avertisment lansat constructorului italian al ceea ce mai e cunoscută drept „Autostrada Ford”.

„Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, iar mobilizarea lasă de dorit!

I-am atras atenția constructorului italian că trebuia, încă de IERI să recupereze timpul pierdut!”, a transmis Grindeanu, în 28 martie, prin intermediul Facebook.

Totodată, ministrul Transporturilor a subliniat că acest contract are ca termen de finalizare sfârșitul anului, „iar constructorul a ajuns la doar 45% progres fizic”.

„I-am atenționat că am schimbat cadrul legislativ și, în cazul unei rezilieri, putem să reluăm mult mai rapid proiectele cu alți constructori.

Nu îmi doresc să se ajungă la rezilierea contractului, însă vreau ca toți constructorii să își respecte prevederile contractuale”, a mai anunțat ministrul Grindeanu, în același mesaj.

Ministrul Transporturilor: Lotul 1 din Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești va fi deschis înainte de Paște!

Pe de altă parte, oficialul guvernamental a făcut referire și la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești. De această dată, într-o cu totul altă notă, una laudativă. „Lotul 1 din Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești va fi deschis înainte de Paște! Acest lot va rezolva inclusiv problema aglomerației din orașul Balș.

În scut timp va fi deschis și lotul 2 al aceluiași Tronson, care va duce la eliminarea blocajelor din Slatina. Vorbim de 40 de km de drum modern de mare viteză. Acestea sunt rezultate obținute de constructori care iau în serios contractele”, a notat Grindeanu, pe aceeași rețea de socializare.

author avatar
Andrei Coman
974 afisari

7 COMENTARII

  1. nu credeti ce spun curvele din psd , mint ca porcii . cand a fost intrebat fostul min cuc de ce nu este nici un metru de autostrada in moldova , a spus pentru ca cineva din irlanda , fara nume fara chip a cotestat constructia din nu stiu ce motiv .

    • Poate îi întrebi pe Băsescu și pe Boc de ce toate autostrăzile au început numai în zona Transilvaniei? Poate întrebi și pe Johannis care mai este stadiul autostrăzii Unirii, construită prin lege, dar unde „Guwernul meu” nu a făcut nici măcar metrul acelui păcălici?

      • stiu si fara sa-i intreb . transilvania trebuie sa se desprinda cu autostrazi cu tot , impachetata cu fundita din banii carati de boc cand era pm de la cei din zonele sarace . nu mai conteaza ca ungurii ii vor inghiti in doua secunde , asa de bine de rau ungurii se loveau de o tara , dar in viitor biata transilvanie va fi o provincie oarecare .

  2. Miezu asta de grindeanu nu a facut nimic ca constructie ca politician dar vrea ca primat de experienta nici bruxelu nu a vrut, pe pielea noastra retele 5g care ucide si albinele dapoi oamenii!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger