AcasăNewsBătaie ca-n vestul sălbatic la Iași. S-au folosit grenade şi s-au tras...

Bătaie ca-n vestul sălbatic la Iași. S-au folosit grenade şi s-au tras focuri de armă

bataieBătaie ca-n vestul sălbatic la Iași. S-au folosit grenade şi s-au tras focuri de armă

Bătaie cu bâte și pietre, într-o comună ieșeană, unde zeci de localnici s-au încăierat cu polițiștii și jandarmii. Oamenii legii s-au războit, în plină stradă, cu mulțimea furioasă.

Două clanuri rivale din comuna ieşeană Lungani s-au luat la bătaie cu bâtele. Luptele s-au dus din casă în casă. Scandalagii au rupt gardurile caselor, au năvălit în curţi şi au spart geamurile cu bolovani.

Când au apărut mascaţii de la trupele speciale ale Poliţiei şi Jandarmeriei, totul a luat o întorsătură neaşteptată. Clanurile rivale şi-au unit forţele şi i-au atacat pe oamenii legii cu pietre.

Explozii de grenade

Agresorii au sărit la bătaie cu bâte. Pentru a se apăra, mascaţii au scos armele şi au tras în aer, însă mulţimea furioasă nu s-a lăsat intimidată.

Situaţia a devenit atât de gravă încât trupele speciale au fost nevoite să folosească grenade. Au aruncat mai multe dispozitive explozive cu gaze şi de zgomot. Abia atunci agresorii au dat înapoi.

Scandalul a avut loc pe 19 octombrie, scrie antena3.ro, dar abia acum s-a aflat de amploarea acestuia. În încleștare au fost răniți mai mulți polițiști.

author avatar
Andreea Vlad
978 afisari

3 COMENTARII

  1. Bă Andreeo cam ăsta e viitorul in Roumenia..Bine ca nu te-ai facut polițistă! Ca am vzt la poolișiste gen pisi fara numar fara numar! Eu de exemplu n-aș putea fi agresiv cu o ,,pisi” In schimb i-aș zice prinede-mă daca poti! Iar eu fug! spre deosebire de ,,pisi” și cam 90% din tinerii polismeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger