AcasăNewsBataia incasata i-a pus capac. MM Stoica, cerere pentru a fi inchis...

Bataia incasata i-a pus capac. MM Stoica, cerere pentru a fi inchis in celula cu protectorul sau!

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost implicat, zilele trecute, intr-un incident cu mai multi fani dinamovisti inchisi si ei la Penitenciarul Rahova.

La plimbarea zilnica prin curtea penitenciarului, MM Stoica si cei doi fani dinamovisti s-au luat la harta, iar managerul Stelei, aflat evident in inferioritate, a fost altoit.

Mai mult, MM Stoica a fost informat ca a ajuns pe lista neagra a unei grupari de detinuti si a prins teama. Astfel, managerul Stelei a facut deja cerere pentru a ajunge in celula cu protectorul sau.

Conform fanatik.ro, MM Stoica vrea ca, dupa expirarea perioadei de carantina, de 21 de zile, sa fie transferat la Penitenciarul Poarta Alba, pentru a sta in celula cu Gigi Becali, patronul Stelei. La Poarta Alba se afla si Cristi Borcea si fratii Ioan si Victor Becali, dar cu acestia MM Stoica nu are relatii la fel de bune. Se zvoneste chiar ca, in 2007, la un meci Unirea Urziceni – Dinamo, MM Stoica i-ar fi reprosat lui Cristi Borcea ca arbitrii trag pentru Dinamo, iar acesta din urma l-a pus rapid cu botul pe labe pe manager, aplicandu-i o corectie fizica.

author avatar
Cristi Ionita
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger