AcasăNewsBasistul Alex Pascu si iubita solistului de la Goodbye to Gravity au...

Basistul Alex Pascu si iubita solistului de la Goodbye to Gravity au incetat din viata

Madalina Strugaru, Alex Pascu (foto) si Bogdan Istrate, ultimele victime ale incendiului din clubul Colectiv

Tragedia de la Colectiv face victime, din pacate, in fiecare zi, numarul deceselor ajungand la 54. Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns, ieri, la 54 de decese. Basistul Alex Pascu, iubita solistului de la Goodbye to Gravity si Claudiu Bogdan Istrate s-au stins din viata.

Madalina Strugaru, Alex Pascu (foto) si Bogdan Istrate, ultimele victime ale incendiului din clubul Colectiv

Ieri au pierdut lupta pentru viata alte trei persoane, printre care si prietena solistului Goodbye to Gravity, Madalina Strugaru. Cu cateva ore inainte, un alt tanar murea departe de tara, incercarea de a fi salvat intr-o clinica din Franta dovedindu-se un esec. Este vorba despre Alexandru Pascu, fiul Anei Pascu, presedintele de onoare al Federatiei de Scrima.

Madalina Strugaru

Basistul trupei Goodbye to Gravity fusese transferat miercuri intr-un spital din Franta, insa tanarul a murit imediat dupa aterizarea pe aeroportul din Paris. Familia lui Alexandru Pascu a vrut si saptamana trecuta sa il transfere intr-un spital din Germania, insa starea acestuia s-a inrautatit si exista riscul sa apara complicatii in timpul transportului. Ieri, dupa amiaza un alt tanar a decedat. Claudiu Bogdan Istrate, de 22 de ani, era internat in stare grava la Spitalul “Bagdasar-Arseni”.

Bogdan Istrate
author avatar
Andrei Coman
918 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger