AcasăNewsBasescu: Victor Ponta si Crin Antonescu se mint intre ei

Basescu: Victor Ponta si Crin Antonescu se mint intre ei

Traian Basescu a comentat pe seama scrisorii lui Victor Ponta catre Barosso, despre care Cin Antonescu a declarat ca nu a existat iar Victor Ponta a spus ca a fost trimisa deja oficialilor europeni, declarand ca cei doi „se mint intre ei”.

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a comentat, luni, pe tema scrisorii care trebuia trimisa de catre Victor Ponta catre presedintele CE, Jose Manuel Barroso, despre care presedintele interimar Crin Antonescu a declarat ca nu exista iar premierul Victor Ponta spunea ca a fost trimisa, declarand ca cei doi „se mint intre ei”.

„Pe 13.07, presedinte interimar spunea ca nu exista o lista cu solicitari de la Comisia Europeana. In aceeasi seara, Victor Ponta a spus ca a raspuns solicitarilor. Astazi la pranz purtatorul de cuvant al CE informa ca nu a primit niciun raspuns oficial de la guvernul Romaniei. Privind aceste declaratii ale presedintelui si ale primului ministru, nu poti trage decat niste concluzii neplacute: oamenii acestia doi se mint intre ei. Presedintele interimar zice ca n-avem nicio solicitare, iar premierul zice avem”, a declarat Traian Basescu, conform B1 TV.

Acesta a adaugat ca, drept urmare a faptului ca „cei doi se mint intre ei”, Crin Antonescu si Victor Ponta au reusit in 10 zile sa distruga credibilitatea Romaniei, lucru ce va afecta si aderarea tarii noastre la spatiul Schengen.

„Primul efect este ca, daca nu raspund convingator si repede, vor avea cele 11 puncte in raportul MCV. Efectul ar fi sa uitam in septembrie de Schengen. Pentru jocurile lor politice au sacrificat Romania. Nu este permis asa ceva. In 10 zile, cei doi oameni si USL au distrus credibilitatea Romaniei. Daca nu raspund rapid si convingator, va fi un dezastru. Dezastrul va fi ca trebuie sa uitam de Schengen”, a mai spus Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger