AcasăNewsBasescu: USL isi fura referendumul. Simpatizantii mei sa stea acasa!

Basescu: USL isi fura referendumul. Simpatizantii mei sa stea acasa!

Traian Basescu

Traian Basescu a sustinut, duminica, faptul ca USL-ul fura la referendumul pe care ei insisi l-au cerut. Totodata, presedintele suspendat si-a rugat sustinatorii sa stea acasa si sa nu iasa la vot.

Traian Basescu

M-a impresionat neplacut o tendinta continua a USL-ului de fraudare a referendumului. Pana la urma este referendumul lor, ei l-au cerut. Daca si refrendumul tau il furi, ce-ti mai ramane de furat, tara cu totul? Cred ca este in neregula cum procedeaza, foarte multe nereguli la sectiile de votare”.

Basescu a repetat indemnul ca romanii sa respinga „sa fie participanti la lovitura de stat”. „Modul in care pot arata si lumii si USL-ului ca nu participa la acoperirea loviturii lor este stand acasa, la o terasa, ca e duminica, e cald„, a spus presedintele suspendat.

Intrebat daca se va duce la vot, Basescu a raspuns: „Foarte important este ca romanii sa-si exercite dreptul constitutional de a nu fi parte la o lovitura de stat”.

Presedintele suspendat a spus ca referendumul de duminica nu e pentru el, ci pentru tara. „Nu am emotii pentru ca am constiinta impacata. Referendumul de azi nu e pentru mine, referendumul de azi e pentru Romania, dragii mei, intelegeti asta”, a adaugat Traian Basescu.

Totodata, acesta din urma le-a transmis sustinatorilor sai ca ii roaga sa stea acasa si ca procentele aduse de ei nu ii ajuta. „Am o rugaminte la simpatizantii mei, sa inteleleaga ca voturile in favoarea mea nu ne ajuta, singurul lucru care ne ajuta este statul acasa. (…) Niciun simpatizant de-al meu sa nu duca grija procentului meu pentru ca astazi nu este (vorba) despre procentele mele. Azi discutam despre procentele in favoarea sau impotriva Romaniei. Daca referendumul va fi invalidat, poporul roman va fi considerat deasupra majoritatii parlamentare din punctul de vedere al intelegerii Europei. Daca va fi validat, sigur, asta-i viata si o luam de la capat”, a mai spus Basescu.

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger