AcasăNewsBasescu, sustinere la domiciliu pentru Elena Udrea

Basescu, sustinere la domiciliu pentru Elena Udrea

Ca sa compenseze pentru lunile in care nu a iesit sa-i ia apararea, Traian Basescu a vizitat-o pe Elena Udrea in arest. „Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o”, a declarat fostul presedinte, confirmand practic o posibila ruptura intre el si protejata lui.

Traian Basescu incearca sa o convinga pe Elena Udrea ca ii este alaturi in continuare

Mesajul de sustinere pe care a vrut sa-l transmita Traian Basescu a sunat mai degraba a scuza lamentabila. Nu pentru publicul larg, ci pentru urechile Elenei Udrea „In toata perioada asta, de cand ii este foarte greu, sunt unul dintre cei care vorbesc cu ea in fiecare zi, ma duc la ea in arest, acolo la ea acasa. Am fost la dna. Udrea acasa. Am nimerit cand erau avocatii, asta e… In primul rand, incerc sa o conving ca nu am abandonat-o”, a declarat fostul presedinte, convins fiind de faptul ca Elena Udrea nici nu minte si nici nu fura. „Sper sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a mea”, a mai spus Traian Basescu, subliniind ca are o problema cu numarul mare de cereri de arestare formulate la adresa Elenei Udrea. „Singurul lucru care mi se pare excesiv — numarul mare de cereri de arestare. Aici se pare ca avem o problema si un risc, datorita presiunii care e pe procurori sa faca rapid dosarele, pentru ca sunt multe. Parca incep sa se axeze prea mult pe denunturi. Langa denunt trebuie sa mai pui ceva si trebuie sa ai grija in acelasi timp sa nu ii lasi pe cei care au luat banii sa se puna de acord sa te trezesti cu declaratii care il incrimineaza pe ministru”, a conchis Basescu.

„Perpelita” de procurori

Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea nu a fost arsa pe rug, asa cum sugera intr-o postare pe Facebook. Din contra, a fost bagata din nou la racoare, judecatorii ICCJ aproband arestarea preventiva in dosarul „Gala Bute”. Decizia nu este definitiva,  dar este executorie, deputata fiind escortata in arestul Politiei Capitalei. Dupa ce si-a sustinut cauza la instanta suprema, Udrea nu si-a ascuns  deceptia nici in fata jurnalistilor. „Este trist sa vezi ca lucrurile pe care le-ai facut cu buna-credinta sunt puse sub semnul intrebarii de oameni din jurul tau care au fost acolo si stiu exact cat am facut si cate as fi dorit sa schimb. (…) Sunt dezamagita de faptul ca o multime de oameni nu au curajul sa isi asume lucrurile pe care le-au facut. Ma uit cum o multime de barbati afirma acum ca nici nu respirau daca nu ii lasa sa respire Elena Udrea”, a declarat fosta sefa a PMP.

Previziuni despre viitorul politic al premierului

Fostul sef al statului nu-i mai da multe zile lui Victor Ponta la Palatul Victoria

„Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria”, sustine fostul presedinte Traian Basescu, aratand ca intelege foarte bine de ce Klaus Iohannis isi doreste o alta echipa guvernamentala. „Daca as fi in locul actualului presedinte as vrea sa am un guvern al meu. Eu inteleg moralitatea si imoralitatea in politica. Daca nu era guvernul Boc, nu se facea nimic. Un presedinte care nu are un guvern nu isi poate face programul. Perspectiva e sa fie daramat guvernul Ponta”, a afirmat Basescu, mentionand ca actuala majoritate nu va mai rezista mult. „Intuitia imi spune ca se subrezeste solidaritatea coalitiei. Si presedintele Iohannis trebuie sa ajute un pic, sa faca un efort”, a mai spus fostul sef al statului.

author avatar
Adelina Ionicel
937 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger