AcasăNewsBasescu, suparat pe romanii nemultumiti de reforma lui Boc

Basescu, suparat pe romanii nemultumiti de reforma lui Boc

Presedintele Traian Basescu este nemultumit de faptul ca populatia nu apreciaza eforturile pe care mai marii tarii le-au facut in perioada de criza.

Presedintele Traian Basescu este suparat pe romanii care minimalizeaza reusitele guvernantilor

Seful statului si-a exprimat public dezamagirea cu prilejul intalnirii pe care a avut-o, ieri, la Cotroceni, cu vicepresedintele CE, Neelie Kroes. Concret, Basescu a precizat ca desi Romania a actionat mai bine decat alte state europene, acest lucru nu este privit cu ochi buni de populatie.

„Ne uitam la alte tari europene si incepem sa ne felicitam ca am luat aceste masuri cu un an mai inainte (masuri anticriza – n.r). Desigur, nimeni nu recunoaste, dar va veni vremea”, a afirmat seful statului, precizand ca perioada in care cresterea putea fi generata de consum este “istorie”.

author avatar
Adelina Ionicel
218 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avem ca presedinte un derbedeu analfabet ,betiv ,bolnav cu nervii ,HOT,TRADATOR ,mincinos ,ne face de ras peste tot pe unde merge si pe unde vorbeste ,inconjurat de o HAITA de pupincuristi slugarnici si prosti. Sa dispara cat mai repede ,sa nu mai auzim in veci de acest VAGABOND

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger