AcasăNewsBasescu si Sörös s-au relaxat pe potecile din Harghita si Covasna

Basescu si Sörös s-au relaxat pe potecile din Harghita si Covasna

Razboiul total dintre cele doua mari tabere politice a cuprins in valtoarea sa de la oameni simpli si institutii ale statului, pana la magistrati si inalti demnitari.

Traian Basescu a preferat sa se relaxeze, inainte de verdictul Curtii Constitutionale, in Harghita si Covasna

Iata insa ca, in ciuda incrancenarii, au mai fost si combatanti care au gasit vreme sa-si petreaca vacanta departe de zbuciumul din Bucuresti.

George Soros este unul dintre cei mai influenti oameni ai planetei

Este cazul lui Traian Basescu, plecat cu sotia, in Harghita si Covasna, unde, dupa cum singur a declarat, „s-a relaxat”.

Probabil acelasi lucru l-a facut si miliardarul George Sörös, despre care o parte a serviciilor secrete sustin ca ar fi facut o vizita incognito in Romania. Unde? Stranie coincidenta, tot pe potecile din Harghita si Covasna…

De ce a fugit din Bucuresti?

Spre deosebirile de nenumaratele vizite precedente in „teritoriul secuiesc”, de aceasta data Traian Basescu nu s-a mai cazat la vila de protocol din Covasna, ci la un hotel din aceeasi statiune. A ajuns joi seara si, pana sambata dupa amiaza, cand a vizitat, avandu-l drept ghid pe IPS Selejan, Manastirea „Adormirea Maicii Domnului” din Izvorul Muresului, nu a avut nicio iesire publica. S-a multumit doar sa declare, la plecare, ca a vizitat rezervatia naturala lacul Sfantu Ana si Baile Balvanyos. Si ca „nu am avut nicio intalnire oficiala pentru ca am fost in concediu. Am fugit din Bucuresti aici, ca sa ma relaxez”.

Misiune ultrasecreta

Insa decizia lui Traian Basescu de a pleca sa se relaxeze cu doar cateva zeci de ore inainte de verdictul Curtii Constitutionale poate aparea intr-o cu totul alta lumina, daca luam in calcul informarile membrilor unei anumite parti din Servicii. Care au facut eforturi disperate de a monitoriza vizita misterioasa, tot in scop de ”relaxare”, pe care sustin ca George Sörös ar fi facut-o, saptamana trecuta, tot in zona maghiarimii. Aceleasi surse sustin ca escapada lui Sörös, considerat unul dintre cei mai influenti oameni ai planetei, ar fi beneficiat de „acoperirea” oferita, in cadrul unei misiuni ultrasecrete, de cealalta „parte” a Serviciilor. Asa ca nimeni nu poate baga mana in foc daca  Basescu si Sörös s-au si intalnit, din intamplare, pe potecile pe care s-au plimbat…

author avatar
Catalin Tache
3.034 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai nene,daca este adevarat ca s-a intalnit cu SOROS in COVASNA,eu zic ca trebuie suspendat din nou!…NU are voie sa se intalneasca cu un asemenea om care doreste NUMAI raul acestei tari!…o sa vedeti urmarile acestei intalniri!…s-au intalnit si l-au OBLIGAT pe judecatorul de la CCR,de la UDMR sa voteze pentru INVALIDAREA referendumului!…si asa s-a intamplat!…dar oare ce le-o fi promis BASE ,acestui SOROS si UDMR-ului?…cand vom afla o sa ne INCRUCIM,nu alta,ca nu s-o fi intalnit ei doi asa…ca se iubesc!…eu l-as baga la inalta tradare pe d-ul BASESCU,Ceausescu l-a ce a facut e copil mic pe langa BASESCU!…un pensionar care NU credea ca tara va incapea pe mana unor asemensa TRADATORI!….

  2. Nu cred ca deplasarea lui Basescu in zona respectiva a avut drept scop doar relaxarea. Dupa parerea mea a fost doar o diversiune, fie pentru a se inatlni cu Soros, fie pentru a nu fi acuzat ca a facut presiuni asupra CCR. E usor de spus nu eram in Bucuresti, nu cunosc ce s-a intamplat, nu comentez. Si asa este foarte curios ca nu a iesit pe sticla sa-si declare bucuria ca se intoarce la Cotroceni.

  3. ce prefacut. bradutul nu se pune cu sapaliga, se face o groapa mai mare, se pune pietris pe fundul gropii, apoi bradutul si apoi pamintul. si s-a dus la unguri sa puna bradutul in locul unde l-a defrisat ungurul. si sa mai puna putin tara la cale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger