AcasăNewsBasescu si Boc, invingatori in Justitie!

Basescu si Boc, invingatori in Justitie!

Justitia da dreptate in aceeasi zi presedintelui si premierului. Ramasi de caruta sunt Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.

MOTIV Aceasta este imaginea care sta la baza proceselor Băsescu - Patriciu

Culmea este ca distinsa doamna legata la ochi ca sa nu poata distinge intre vladica si opinca a i-a rezolvat la pachet pe cei mai importanti oameni in stat desi procesele au inceput cu un an diferenta. Mai exact, Calin Popescu Tariceanu l-a dat in judecata pe Emil Boc in februarie 2009 (pentru afirmatiile facute in legatura cu contractul Sterling), iar Traian Basescu l-a reclamat pe Dinu Patriciu in aprilie 2010, pentru “minciuna si trucarea unor filmari” in celebrul caz al casetei in care presedintele parea a lovi un copil in timpul unui miting electoral.

TRAIAN BĂSESCU Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Instantele insarcinate cu cele doua dosare au respins actiunea lui Tariceanu, considerand-o nefondata, si au admis in schimb actiunea lui Basescu, obligandu-l pe Dinu Patriciu la plata a 0,5 lei daune morale si la publicarea deciziei in doua publicatii cu tiraj national, in doua numere consecutive.

DINU PATRICIU Are acum un motiv în plus să regrete că a dat caseta cu Băsescu prea devreme

Ce-i drept, Patriciu este obligat, deocamdata, doar la plata celor 0,5 lei, pentru publicarea deciziei avand dreptul sa declare recurs. Actiune care pare a se profila la orizont din moment ce si Patriciu si Basescu evolueaza si in alt proces, deschis de omul de afaceri pe 3 decembrie 2009. Dosar in care Basescu este acuzat de calomnie pentru folosirea apelativelor „mincinos” si „om care trucheaza casete” la adresa lui Patriciu. Ultima infatisare s-a consumat pe 18 octombrie, data cand instanta a stabilit un nou termen de judecata pe 13 decembrie. Zi fatidica prin definitie, mai ramane sa vedem pe cine va lovi ghinionul in acest caz.

[poll id=”120″]

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU Justiţia l-a lasat cu onoarea “nereperată”
author avatar
Simona Badulescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger