AcasăNewsBasescu si-a chemat pedelistii la sprit si la castane

Basescu si-a chemat pedelistii la sprit si la castane

Invitati la o cupa de sampanie de Traian Basescu, pedelistii s-au trezit cu cheful taiat de Jeffrey Franks, care i-a anuntat sec ca Romania se indreapta spre “furtuna”.

GHINION “Piaza rea” de Jeffrey Franks le-a stricat liderilor PDL cheful de petrecere

Deoarece implineste maine 60 de ani, Traian Basescu i-a invitat pe parlamentarii pedelisti la Vila Lac, la un sprit, dupa obiceiul pamantului. Si la niste „castane” trase pe teme de legi intarziate si de buget, dar nimic alarmant. In niciun caz nu se astepta insa nimeni la anuntul alarmant facut cateva ore mai tarziu de Jeffrey Franks: “Romania intra intr-un nou val de furtuna”, ce-i drept “putin mai pregatita ca acum doi ani”. Anunt care sigur ca le-a taiat democratilor cheful de petrecere, daca ne gandim ca la anul sunt si alegeri, iar pedelistii sperau sa mai poata largi cureaua alegatorilor macar in a doua parte a anului. Asa cum stau insa lucrurile, parlamentarii PDL s-au trezit ca, pe langa papara udata cu sampanie pe care le-o pregatise Basescu, seful delegatiei FMI ii pofteste sa stranga si mai tare surubul, daca nu vor ca tara sa capoteze in vartejul economic care paste intreaga Europa. Primul care s-a conformat, obligat fiind de fisa postului, a fost premierul Emil Boc, care s-a grabit inca de ieri seara sa-l asigure pe Franks ca va pregati “un buget de stat de vreme rea”, potrivit cu prognoza economica europeana.  “O abordare prudenta pentru 2012 este extrem de recomandata in aceste timpuri nesigure. Un lucru bun pe care il putem spune despre aceste timpuri furtunoase este ca Romania intra in acest nou val de furtuna mai bine pregatita decat a fost cu doi ani si jumatate in urma”, a incercat reprezentantul FMI sa incurajeze Executivul de la Bucuresti, la pachet cu principalul partid care-l sustine.

author avatar
National
473 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca strangem surubu nu e o notate ca si pe timpul ‘dictatorului” o faceam, dar ce se vor face cand va exploda din nou mamaliga…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger