AcasăNewsBăsescu, sfaturi de tătic pentru Iohannis: Scapă de guriștii de Orban și...

Băsescu, sfaturi de tătic pentru Iohannis: Scapă de guriștii de Orban și Rareș Bogdan!

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, în contextul deciziei Curţii Constituţionale privind iniţiativele de revizuire a Constituţiei, că actualul şef al statului i-a păcălit pe români, „cu sau fără voia sa”.

Sursa foto Facebook

El a spus că, practic, „românii au venit într-o capcană din dorinţa de a da frâu liber luptei împotriva corupţie, dorinţă legitimă la popor, oamenii au venit şi au votat”.

În ceea ce-i privește pe „oamenii de bază” ai președintelui, Băsescu spune că: „Iohannis trebuie să îndepărteze de pe lângă el gurişti de teapa lui Orban, Rareş Bogdan, cine o mai fi printre marii susţinători ai oricărei prostii numai favorabilă preşedintelui să fie. Oamenii ăştia să-şi vadă de drum şi preşedintele să se bazeze pe oameni serioşi, nu pe gurişti în decizii„.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis i-a păcălit pe români, Băsescu a spus: „cu sau fără voia lui, da. Şi-a pus în faţă guriştii de serviciu de tip Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan şi, în numele Europei pe care ei, guriştii ăştia, au pretenţia că o respectă, preşedintele a mers în siajul acestei propagande”.

Întrebat, de asemenea, dacă șeful statului a fost păcălit de aparatul de specialitate, Băsescu a declarat: „eu ştiu aparatul tehnic, pentru că nu l-a schimbat domnul preşedinte Iohannis. Aparatul tehnic nu putea să-i livreze asemenea gogoşi. E acelaşi aparat cu care am lucrat şi eu, doar vârful a fost schimbat, dar oamenii din departamentul constituţional sunt aceiaşi”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger