AcasăNewsBasescu se teme de o conspiratie pusa la cale de Maior, Ponta...

Basescu se teme de o conspiratie pusa la cale de Maior, Ponta si Rus

Seful statului a declansat o actiune secreta de marire a efectivelor Sectiunii 1, directia din SPP insarcinata cu protectia sa.

Traian Basescu suspecteaza o conspiratie impotriva sa

Mai mult, din informatiile intrate in posesia noastra, Traian Basescu nu ar mai dori sa se bazeze sub nicio forma pe cadrele Ministerului de Interne, indiferent ca este vorba de jandarmii care pazesc Palatul Cotroceni sau de „civilii” care asigura traseele prezidentiale.

Capul rautatilor

George Maior (foto), Victor Ponta si Ioan Rus, suspectii de serviciu ai presedintelui

Desi neoficial, garda personala a presedintelui va fi intarita zilele acestea cu profesionisti din cadrul altor sectiuni din SPP. Care vor actiona atat la vedere, dar mai ales din umbra, inlocuind jandarmii si membrii altor structuri insarcinati cu aceste misiuni pana acum.

Ioan Rus

Masura extrema a fost luata in urma convingerii lui Traian Basescu privind existenta unei veritabile conspiratii intre premierul Victor Ponta, ministrul de Interne Ioan Rus si „creierul” intregii strategii anti-Cotroceni, George  Maior. De altfel, dupa cum sustin sursele noastre, dupa vizita furtunoasa din Padurea Baneasa,  dezvaluita in exclusivitate de „National”, presedintele chiar ar fi avut intentia de a-l debarca pe directorul SRI.

Victor Ponta

Cel  considerat „capul tuturor rautatilor” si facut inclusiv raspunzator de rasturnarea Guvernului Ungureanu, numai ca „maraiturile” amenintatoare ale marilor cancelarii occidentale au schimbat rapid planurile prezidentiale.

Lupte fratricide

Daca Basescu se bazeaza inca pe fidelii sai din SPP, in actuala coalitie de guvernare se dau deja adevarate lupte de gherila pentru desemnarea inlocuitorului generalului Lucian Pahontu. Care, conform scenariului „uselist”, va avea loc dupa alegerile generale din toamna, cand Parlamentul isi va aroga dreptul de a numi sefii SPP si STS. Deocamdata, fostii liberali din sistem sunt cei care isi dau vartos la gioale pentru ciolan, dar o eventuala trecere a lui Ponta la presedintie le-ar da total peste cap planurile…

author avatar
Catalin Tache
3.706 afisari

5 COMENTARII

  1. Cand simte ca pierde putere din mana si nu mai controleaza el tot, incepe sa vada numai scenarii. „Sunt numai agenduri straine, care ataca tara si tiroristi care ne fura prafu din cap.” Poate cu ocazia asta vede si Presedintele Romaniei criza prin care trecem, ca dealtfel refuzam sa intram in criza.

  2. SPP si STS trebuie desfiintate sunt structuri atipice pentru un stat de drept care se vrea si democratic. SPP trebuie absorbita in mare parte de catre Jandarmeria Romana si in mica parte de catre SRI.
    STS trebuie absorbita majoritar de catre SRI si in mica parte de catre MApN.In conformitate cu prerogativele si competentele avute de anumite structuri interne ala celor doua institutii de tip MAMUT sau STRUTO-CAMILA ce irosesc multe resurse in dauna bunului mers al societatii.

  3. presedintele este bolnav de scenarita sau mai pe romaneste ,,hotul se teme de hotie”si intareste paza. Mie acteualii d la putere mi s-au parut directi in chestiunea presedintelui: daca nu respecta Constitutia il suspenda. Ce este mai clar de atat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger