AcasăNewsBasescu se pune bine cu primarii

Basescu se pune bine cu primarii

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 a primit Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler

Presedintele Traian Basescu a decorat 21 de primari pentru eforturile depuse in activitatea de-a lungul mai multor mandate.

Marian Vanghelie - Primarul sectorului 5 a primit Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler

O lista lunga, plina de nume grele de pe la toate partidele. Astfel, in randul premiantilor ii gasim pe Neculai Ontanu, Marian Vanghelie, Klaus Iohannis, Tudor Pendiuc, Mircea Hava, Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boscodeala, Lucian Iliescu, Decebal Bacinschi, Dumitru Nicolae, Florin Carciumaru etc.

Neculai Ontanu - Edilului sectorului 2 i-a fost acordata cea mai importanta distinctie: Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Ofiter

Cea mai importanta distinctie, Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Ofiter, i-a revenit primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, primind Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler. Imediat dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial, gestul presedintelui a fost luat la puricat de intreaga suflare politica, adversarii sustinand ca Traian Basescu incearca sa-i atraga pe primari de partea sa. “Daca este din pornire sincera, de apreciere a eforturilor acelor primari, atunci este bine. Daca insa sunt ganduri ascunse, atunci este de rau”, a afirmat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Klaus Iohannis - Primarul Sibiului, a fost si el decorat pentru eforturile depuse in activitate

„Am primit decoratie de la Traian Basescu? Nu cred asa ceva sau urmeaza ziua de 1 aprilie?”, a comentat Decebal Bacinschi, primarul pesedist al municipiului Focsani, precizand ca nu stie nimic despre aceasta decoratie si nici care sunt considerentele pentru care i-a fost atribuita.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger