AcasăNewsBasescu scapa de „cuscrul de cosmar”!

Basescu scapa de „cuscrul de cosmar”!

Cu foarte putina vreme in urma, „National” dezvaluia in exclusivitate ca Traian Basescu are toate motivele sa tremure din toate balamalele, din cauza lui Gheorghe Bebe Ionescu. Cel care se putea dovedi un „cuscru de cosmar”, din cauza strangerii latului anchetei in care acesta este implicat.

De altfel, in tot sistemul se vorbea tot mai insistent ca, dupa ce i s-a aratat „pisica” Elena Udrea, fostul presedinte va fi lovit cat de curand acolo unde il doare mai tare, fiind gata sa „explodeze” dosarele privind pe nasul fetei sale, miliardarul Raul Doicescu, patronul Bog’Art si, mai ales pe Bebe Ionescu, nimeni altul decat chiar cuscrul lui Basescu. Iata insa ca, doar la cateva zile dupa receptionarea acestui mesaj, Base a facut el ce a facut si a scapat de „cuscrul de cosmar”, in urma divortului cu totul surprinzator, la notar, de comun acord, dintre EBA si Syda, fiul lui Bebe Ionescu. Asa ca, fara a fi musai fanatic al teoriei conspiratiei, nu ai totusi cum sa nu remarci strania coincidenta prin care fostul sef al statului s-a debarasat de „ghiuleaua” pe care tocmai ce se pregateau sa i-o lege procurorii de picior.

Pica „fratia constructorilor”

Dupa ce breasla constructorilor, mai ales a celor abonati la contracte cu statul, parea a fi „tinta” predilecta a procurorilor anticoruptie, de ceva vreme, data fiind aparitia altor prioritati, multi dintre miliardarii care si-au construit impresionante imperii financiare strict din constructii au inceput sa rasufle ceva mai usurati. Si, implicit, sa renunte la masurile de prevedere de care dadusera dovada ceva vreme si sa scoata din nou capul pe piata. Ceea ce le-ar putea fi fatal celor din „fratia constructorilor”. Pentru ca astfel au atras din nou atentia asupra lor, mai ales in cazul contractarii unor lucrari cu un statut mai sensibil. Asa ca au fost repuse din nou pe tapet contractele unor firme importante, existand toate premisele sa se ajunga la un efect de dominou odata cu noua ofensiva a procurorilor, prevazuta pentru aceasta toamna.

Fata lui Traian Băsescu şi băiatul lui Bebe Ionescu au divorţat intempestiv, de bună voie, la notar

Iar in tot acest context s-a vorbit tot mai insistent de avansarea unor anchete ale caror ite ar duce atat la Raul Doicescu, nasul de cununie al Elenei Basescu si al lui Bogdan „Syda” Ionescu, dar si la Bebe Ionescu, nimeni altul decat cuscrul fostului presedinte. Si care, de altfel, a si fost audiat in mare secret. Numai ca, de acum inainte, spre stupefactia procurorilor, Bebe Ionescu deja nu mai este cuscrul lui Basescu, liderul PMP nemaiavand deci de ce sa-si faca griji, cel putin din acest  punct de vedere…

author avatar
National
1.203 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger