AcasăNewsBasescu sare la gatul magistratilor

Basescu sare la gatul magistratilor

Traian Basescu

La an nou, rafuieli vechi. Presedintele Traian Basescu i-a pus din nou la zid pe judecatori, afirmand ca acestia tolereaza coruptia si lipsa de transparenta.

Traian Basescu este nemultumit de activitatea judecatorilor

Decizia CEDO, potrivit careia statul nu a incalcat drepturile omului atunci cand a redus lefurile bugetarilor cu 25%, i-a dat apa la moara sefului statului, care are de multa vreme un dinte impotriva magistratilor. “Ati vazut hotararea CEDO de vineri? Cea care a spus ca statul roman a fost indreptatit sa apere echilibrele macroeconomice si acum nu stiu ce vor face domnii judecatori care au tot pus statul roman sa plateasca vreo noua miliarde si ceva de lei, in perioada de criza profunda”, a declarat Traian Basescu, precizand totodata, ca in cazul acestor magistrati se poate vorbi de coruptie. „Eh, asta nu e coruptie? Dar e una transparenta. E una prin care oameni cu putere, care au putere, spun: «nu, statule, vreau sa te prabusesti, dar eu cer banii astia si-i distribui cum vreau eu, nu cum ai stabilit tu – Parlament si tu – Guvern». Nu e coruptie? Dar o facem in numele demagogiei”, a mai afirmat seful statului, care a recunoscut si ca tara noastra are o problema cu coruptia la nivel inalt.

„Daca as spune ca nu exista coruptie ati rade si dumneavoastra, as rade si eu dupa ce as spune asta. Sigur ca exista coruptie si asta o vedem la tot pasul. DNA-ul tot aresteaza primari. Nu reuseste cu inalta coruptie, cu Nastase, Mitrea, cu Pacuraru… nu reusesc dosarele, dar altfel sunt extrem de eficienti. Este proba ca avem coruptie, mai ales ca sunt si condamnari”, a concluzionat Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
185 afisari

1 COMENTARIU

  1. pai da,cum adica ..nu este el mai marele nostru de la care manca unsprece..guri?…aiurea,chiar are tupeu mafiotul,cine vorbeste de coruptie…ai uitat nea caisa de hotii si hotisorii marca PDL..o marca de renume..daca ai uitat ti-i reamintesc eu:ridzti,videanu,pogea,berceanu,udrea,blaga,popoviciu,toader,anastase,andreescu,oprea,apostu,baconschi,boc,botis si inca vreo 350de portocalii..sigur poate nu in aceasta ordine dar orsicat-vorba moldoveanului-si cu voia lui matale DUMNEATA,daca vrei sa detliem,va recomand sa vedeti procesul lui..Ceausescu care-ti vine ca o ..manusa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger