AcasăNewsBasescu: Romanii nu-i iubesc pe mincinosi!

Basescu: Romanii nu-i iubesc pe mincinosi!

Traian Basescu sustine ca uselistii, in frunte cu Victor Ponta, incearca sa-i duca de nas pe romani

Constient ca are sanse minime sa fie reconfirmat in functie in urma referendumului, Traian Basescu spera totusi ca romanii vor fi ”cinstiti cu presedintele lor”.

Traian Basescu sustine ca uselistii, in frunte cu Victor Ponta, incearca sa-i duca de nas pe romani

Victor Ponta si Crin Antonescu au reflexe totalitariste si doresc sa anexeze institutiile statului partidelor pe care le reprezinta. Aceasta este principala acuzatie pe care le-o aduce Traian Basescu celor doi lideri ai USL.

Mai mult, presedintele suspendat sustine ca liberalii si pesedistii incearca sa-i pacaleasca pe alegatori, ascunzandu-si obsesia pentru putere in spatele votului popular. ”Fac apel la Guvern sa fie cinstit pentru ca romanii nu-i vor accepta pe cei necinstiti. (…) Am vazut azi cum domnul Ponta a mutat necinstea pana la Bruxelles. El crede ca acolo sunt oameni cu care discuti cum discuta el in PSD, necinstit adica”, a declarat Basescu, in prima interventie publica de la suspendare. ”Nu este cinstit sa pui un presedinte care a fost ales de doua orin si dupa opt ani de mandat si trei ani de criza sa-i ceri sa obtina 50 la suta din voturi. Totusi sunt convins ca romanii nu vor participa la acest mod de a face politica si cer celor care ma sprijina sa ma sustina in referendum. Misiunea mea, chiar daca imposibila, este sa castig”, a mai spus presedintele suspendat.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
153 afisari

1 COMENTARIU

  1. individul asta ori e beat ,ori prost ,ori ne crede pe noi prosti cand afirma ca el este cinstit ,o fi ,dar de madam udrea ,robertina ,berce mondial si toti pupincuristii care sar ca proasta in targ zicand : sariti muica ,ne fura democratia ,ne fura cinstea , oare se uita in oglinda ZBANGHIUL cand spune asa ceva ,are tupeu tiganul chior ,dar e MORT definitiv ,nu mai are ce cauta la Cotroceni ,poate la PUSCARIE ,pe undeva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger