AcasăNewsBasescu reactioneaza la recentele plecari: i-am trimis lui Dragnea trei lingai

Basescu reactioneaza la recentele plecari: i-am trimis lui Dragnea trei lingai

Dupa cum era de asteptat, liderul Partidului Miscarea Populara nu a trecut cu vederea recent anuntatele trei plecari din barca „popularilor” – Valeriu Steriu, Ion Ganea si Iustin Talpos. „Ramanem un partid mai sarac in parlamentari, dar mai curat”, considera Basescu.

Tinand sa sublinieze, din startul sedintei Colegiului National al PMP-ului, de marti, ca parlamentarii care au parasit partidul fac parte din UNPR-ul care a fuzionat prin absorbtie cu Miscarea Populara in urma cu ceva vreme. „Reusim sa-l intarim pe Dragnea prin dezertarile de astazi, vad ca dl Steriu, care nu mai dadea pe la partid de vreo 6-7 luni, dintr-odata a devenit si epistola, dl Ganea, si domnia sa s-a dus catre unde il indeamna inima, Talpos, spre surprinderea mea, sambata a fost cu mine pe scena, la Baia Mare, si astazi vad ca si-a gasit valentele pesediste. (…) Cert este ca am pierdut 3 parlamentari proveniti din UNPR, de pe urma fuziunii”, a analizat, in prima faza, situatia Traian Basescu.

Totodata, liderul PMP a cerut ajutorul unui coleg din sala, care, dupa ce a butonat telefonul si a gasit postarea unui deputat din Maramures, pe care a si citit-o rapid. Concluzia respectivului l-a facut pe Traian Basescu sa traga urmatoarea concluzie: „deci, i-am trimis lui Dragnea trei lingai, sa-i fie de bine, sa si-i ia acasa!”.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari

2 COMENTARII

  1. Zise Traian Băsescu că pentru Liviu Dragnea se poate lipsi de cei trei lingăi că a mai avut și alți ligăi ,prin presă, instituții , servicii, fostul partid,așa după cum s-a mai exprimat anterior, cărora nu le simte lipsa ? Deci, „rezerva de specialiști” de la PMP, asigură un necesar mulțumitor pentru „fondul partiului” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger